Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

20 Οκτ 2010

Έχει πολύ ψωμί στο Ελλάντα (για τις "μετανάστριες" πολυ-εθνικές!)

Και στην Βρετανία έχουμε διόγκωση του ελλείμματος (και τον Σεπτέμβριο) αλλά εκεί κανείς δεν έκανε εξεταστικές, κανείς δεν έφερε το ΔΝΤ στην χώρα.

Εκεί βλέπετε δεν έχει να πάρουν κάτι τα αρπαχτικά... ήδη είναι όλα "ιδιωτικά" και βασιλική περιουσία... (ακόμη και τα κατακερματισμένα γλυπτά (μας)του Παρθενώνα ανήκουν στο Μουσείο!!)

Ενώ εδώ στην Ελλάδα... ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΗ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ.... και για πρώτη φορά όλα τα κόμματα είναι τόσο σύμφωνα ότι πρέπει να γίνει "αξιοποίηση" της κρατικής δημόσιας περιουσίας. Ένα -πιθανό- σκάνδαλο χιλιάδες φορές μεγαλύτερο του "σκανδάλου" του Βατοπεδίου... Διότι εδώ οι "ανταλλαγές" θα είναι "fast-truck", όχι παίζουμε!

Η είδηση...

...το μεγαλύτερο έλλειμμα για το μήνα Σεπτέμβριο από το 1993 και μετά ανακοίνωσε η Βρετανία, αυξάνοντας τις πιέσεις προς των υπουργό Οικονομίας, George Osborne για δημοσιονομική εξυγίανση.

Ο καθαρός δανεισμός διαμορφώθηκε στα 15,6 δισ. στερλίνες, έναντι 14,8 δισ. λιρών στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την ώρα που οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών ανάμεναν 14,5 δισ. λίρες.

Το έλλειμμα, εξαιρουμένων των δαπανών της κυβέρνησης για τον χρηματοοικονομικό κλάδο, διαμορφώθηκε στα 16,2 δισ. λίρες.

Η είδηση από την http://www.axiaplus.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη