29 Οκτ 2010

Η "ΑΝΤΑΡΣΙΑ" καταγγέλει

Η Περιφερειακή Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη’’, και η Δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής σε κυβέρνηση-Ε.Ε-ΔΝΤ-Καλλικράτη» καταγγέλουν την...
 προσπάθεια της αστυνομίας να εμποδίσει χθες τη διαδήλωση ενάντια στην Έκθεση όπλων Defensys 2010. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο αφήνει απείραχτα τα κονδύλια για τους εξοπλισμούς και οργανώνει εκθέσεις για να απλώσουν την πραμάτεια τους οι έμποροι όπλων, αλλά στέλνει και την αστυνομία να καταστέλλει τους αντιπολεμικούς διαδηλωτές που αγωνίζονται για μια Θεσσαλονίκη λιμάνι της ειρήνης και όχι επιτελείο των πολεμικών εξορμήσεων και των ιμπεριαλιστών.


Δεν θα μας φοβίσουν! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να γίνει παύση πληρωμών στους τραπεζίτες και στους εμπόρους όπλων και όχι στους μισθούς και στις συντάξεις μας. Διεκδικούμε να φύγει το ΝΑΤΟικό σταρηγείο από τη Θεσσαλονίκη και να σταματήσει η κατοχή του Ιράκ και του Αφγανιστάν που προκαλεί θανάτους και προσφυγιά. Μένουμε σταθερά στο πλευρό των Παλαιστίνιων που αγωνίζονται ενάντια στο κράτος του Ισραήλ και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον καινούριο στόλο που ετοιμάζεται να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη