24 Οκτ 2010

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ!

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, πραγματοποίησαν το πρωί επίσκεψη και ανοιχτή ομιλία στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Κατά την ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας κατηγόρησε την Κυβέρνηση για προσπάθεια εξαγοράς ψήφων μέσα από τα επιδόματα που εξήγγειλε λίγο πριν τις εκλογές «Για άλλη μια φορά το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει το γνωστό πρόσωπό του και λίγο πριν τις εκλογές ‘’θυμήθηκε’’ να εξαγγείλει επιδόματα...
για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Νομίζουν ότι με τα εκατό ευρώ οι πολίτες θα διαγράψουν την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης. Αυτή η πρακτική είναι μία απροκάλυπτη προσπάθεια για την εξαγορά των ψήφων, η οποία θα πέσει στο κενό. Γιατί ο κόσμος έχει χάσει πολύ περισσότερα από το εισόδημά του τον τελευταίο χρόνο, εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής της Κυβέρνησης ».


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησαν επίσκεψη και ανοιχτή ομιλία στο δήμο Δέλτα.

Ο κ. Τζιτζικώστας στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν στο νέο δήμο Δέλτα και στην ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, στην περιοχή της Σίνδου. « Ο νέος δήμος Δέλτα έχει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε για να μπορέσει η περιοχή να αναπτυχθεί όπως της αξίζει. Βασικός πυλώνας ανάπτυξης θα αποτελέσει η δημιουργία του νέου εκθεσιακού κέντρου για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, το οποίο δυστυχώς η Κυβέρνηση το έχει σχεδόν εγκαταλείψει. Ως Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας αναλογούν για να προχωρήσει γρήγορα το έργο και να αναβαθμίσουμε την περιοχή».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη