19 Οκτ 2010

Άννα Αγγελίδου: "Να αλλάξει πρόσωπο η πολεοδομία"

Ν΄αλλάξει πρόσωπο η πολεοδομία και ως προς τη δομή και ως προς την λειτουργία της

Με τη φράση «σε κανέναν δεν αρέσει η σημερινή κατάσταση» σχολίασε η αρχιτέκτων Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «Πρωτοβουλια» του Γιάννη Μπουτάρη, την εικόνα, που...
 παρουσιάζει η πολεοδομία Θεσσαλονίκης σήμερα, προσθέτοντας και τα εξής:

«Η πολεοδομία πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και ως προς την δομή και ως προς την λειτουργία της, τώρα μάλιστα, που θα ενταχθεί ως υπηρεσία στην εποπτεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή αισθάνονται όλοι υποβαθμισμένοι, και οι υπάλληλοι και οι μηχανικοί και οι πολίτες, που θέλουν να εξυπηρετηθούν».

Οι δηλώσεις έγιναν μετά την επίσκεψη του Γιάννη Μπουτάρη στην πολεοδομία, όπου τον συνόδευσε η κα Αγγελίδου και άλλα στελέχη της «Πρωτοβουλίας».

Δήμος και Διμερή Επιμελητήρια

Η ανάγκη στενότερης συνεργασίας μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και των διμερών επιμελητηρίων (Ελληνο-Βρετανικού, Ελληνο-Γερμανικού, Ελληνο-Αμερικανικού, Ελληνο-Γαλλικού και Ελληνο-Ιταλικού) αναδείχτηκε στη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των παραρτημάτων τους στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μπουτάρης και κλιμάκιο στελεχών της «Πρωτοβουλίας», στο οποίο συμμετείχε και η κα Αγγελίδου.

«Με την ενδυνάμωση της συνεργασίας αυτής θα αναδειχθούν ο μητροπολιτικός χαρακτήρας της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια, ο τουρισμός, το εμπόριο και η πολιτιστική δραστηριότητα», δήλωσε σχετικά η κα Αγγελίδου και πρόσθεσε: «Έχουμε ξένους φορείς στη Θεσσαλονίκη και ανθρώπους, που θέλουν να συνεργαστούν πιο στενά μαζί μας και να μας βοηθήσουν, αλλά μένουν αναξιοποίητοι».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη