11 Οκτ 2010

Ψωμιάδης, Βελόπουλος, το πρόγραμμα περιοδειών

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ
Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως...
 διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
Σήμερα Δευτέρα 11/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Θέρμη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Pietra).
Την Τρίτη 12/10 στις 6.15 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί την Παλαιοκώμη, στις 7 το απόγευμα την Πρώτη Σερρών και στις 7.30 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Ροδολίβος και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου. Το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 10, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Παιδείας, Ευθύμιο Φωτόπουλο, θα εγκαινιάσει το νέο διδακτήριο του 5ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας (Αδαμαντίου Κοραή 4, Νέα Ευκαρπία, κοντά στο τέρμα του λεωφορείου 38).
Την Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ.
Την Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Πανόραμα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας. Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Ντίμπερ).

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σήμερα από το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» βρίσκεται στην Πέλλα.

Το απόγευμα στις 18.30μμ στο Ξενοδοχείο Ξενία θα παρουσιάσει, σε Συνέντευξη Τύπου, τον Αντιπεριφερειάρχη , γνωστό δικηγόρο κ Λάζαρο Μινασίδη.

Ο κ Βελόπουλος καταθέτοντας σειρά προτάσεων στα Γιαννιτσά για το Ν Πέλλας ανέφερε ότι: ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι προσωπικότητα του Νομού, μακριά από το χρεοκοπημένο πολιτικό, κομματικό σύστημα το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην κατάρρευση.

Είναι μια προσωπικότητα μεγάλης εμβέλειας και κύρους και όχι μόνο στα όρια του Ν. Πέλλας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου στα Γιαννιτσά για το ποιοι είναι οι άξονες του προγράμματος για το Νομό, ο κ Βελόπουλος απάντησε: ¨ο βασικός άξονας είναι η προστασία του αγροτικού – κτηνοτροφικού εισοδήματος από τα καρτέλ που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ανέχονται ή ίσως συνεργάζονται κιόλας και δεύτερον ο τουρισμός.

Η ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου σε σχέση με τη λίμνη Βεγορίτιδα και η δημιουργία αρχαιολογικού πάρκου στο Ν. Πέλλας ώστε ο Νομός να γίνει χώρος προσέλκυσης τουριστών.

Είναι ο νομός της απομόνωσης και της εσωστρέφειας αφού λείπουν οι οδικοί άξονες και αυτό οφείλεται στα δύο παλαιά κόμματα εξουσίας που εκπροσωπούνται από τους κκ Ψωμιάδη και Μπόλαρη.¨
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη