7 Οκτ 2010

Ομιλία Ψωμιάδη στα Γιαννιτσά (Ρεπορτάζ, Φώτος & Βίντεος)

Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη προλόγησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από περίπου 1.000 άτομα Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος λίγο πριν κλείσει την προλόγηση του και ανέφερόμενος στο «φαινόμενο Ψωμιάδη» είπε:

«...χρόνια να τον δίνει Ο Θεός, εγώ πάντως πρώτη φορά βλέπω αυτό το φαινόμενο. 25 φορές ήρθε στην Πέλλα, μόνο αυτό σας λέω.» και καταχειροκροτήθηκε.


Ενώ πριν δώσει τον λόγο στον Παναγιώτη Ψωμιάδη παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Πέλλας (αλφαβητικά: Ανδρίτσο Ιωάννη, Γαλαντάρη Δημήτριο, Γρηγοριάδη Μηνά, Ζωγράφου Τσιαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία, Μελισσανίδη Παύλο, Μπίνο Δημήτριο, Νουσηκύρου Αλκηβιάδη, Ταπαζίδη Δημήτριο.)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, λίγο πρίν ξεκινήσει την ομιλία του είπε από το βήμα: «Αν ήτανε η εποχή του ΄60. Ο Γιώργιος Παπανδρέου τότε, ο Γιώργιος ο παππούς, θα έλεγε αυτή δεν είναι συγκέντρωση, είναι λαϊκό ξεσήκωμα!»

(δείτε παρακάτω και το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=xse-KEWClkY  )

Με την έναρξη της ομιλίας του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ένθερμη και γεμάτη αγάπη υποδοχή που του επεφύλαξαν, είπε: «Απόψε έπαθα την πλάκα μου. Είναι η μεγαλύτερη τις 17-18 συγκεντρώσεις που έκανα μέχρι σήμερα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Χαίρομαι γιατί είμαι στον τόπο καταγωγής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.» και χειροκροτήθηκε θερμά.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτές οι εκλογές είναι ένα μεγάλο δημοψήφισμα, το πιο υπεύθυνο δημοψήφισμα μετά το 1974. Σ’αυτές τις εκλογές μιλάμε για τα τοπικά προβλήματα. Μιλάμε για το μέλλον του τόπου μας. Μιλάμε για την επίλυση των προβλημάτων μας.»

(δείτε παρακάτω και το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=TuzzsCa8tJs  )

Επίσης, μίλησε για τα προβλήματα της περιοχής και για όλα αυτά που μπορούν να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά και να επιλυθούν. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και με την άνεση που τον χαρακτηρίζει, απευθυνόμενος προς το ακροατήριο, είπε ότι είναι διαθέσιμος να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις. Και σε μια εξ αυτών που του ετέθει από έναν κάτοικο της περιοχής για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μετακινηθεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση, Κανένα όνομα Μακεδονία η παράγωγο του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια. Η θέση μου είναι αυτή, αν δεν είναι αυτή αύριο να με στείλετε σπίτι μου! Δεν βάζω κανένα συμφέρον, κομματικό, οικονομικό ή οποιοδήποτε, πάνω από την Πατρίδα μου.»

(δείτε παρακάτω και το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=jIku93eARD4  )

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, η πρώην βουλευτής της ΝΔ Πόπη Φουντουκίδου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκος Αργυρός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιαννιτσών Γρηγόρης Στάμκος, ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Στέλιος Βαμβίνης και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 20 Οκτωβρίου 2010 στον Κινηματογράφο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Έδεσσα.

taxalia/stathis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη