12 Οκτ 2010

"οι πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση". Τι λένε τα βιντεάκια;

Αυτή η ιστορία με το "διαγωνισμό" του Υπουργείου έχει μεγάλη πλάκα. Έχουν σταλεί ήδη εκατοντάδες βιντεάκια, με τα οποία υποτίθεται ότι "διαμορφώνουμε φορολογική συνείδηση". Είναι προφανές ότι οι δημιουργοί των βίντεο είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, κάτω...
 των 25 και δεν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι με την εφορία! Αν ερχόταν, δεν θα είχαν καθόλου κέφι να κάνουν βιντεάκια, με τα οποία προτρέπουν περιπτεράδες, ταξιτζήδες, σερβιτόρους και λοιπά, να κόβουν απόδειξη, λες και αυτοί είναι οι φοροφυγάδες.
Εμείς πάντως, ετοιμάζουμε παρόμοιο βίντεο, το οποίο θα υποβάλλουμε στο διαγωνισμό του Υπουργείου, όπου ζητάμε να "φιλοτιμηθούν", όχι οι μαρίδες, αλλά οι καρχαρίες, που φοροδιαφεύγουν. Με στοιχεία για τον κάθε επώνυμο: Πρώτα θα περνάει η φάτσα του, μετά η φωτογραφία της βίλας του, μετά τoυ Chayenne του, μετά του 25μετρου σκάφους του και στο τέλος το εκκαθαριστικό του σημείωμα, όπως το υποκλέψαμε από την εφορία. Και θα ρωτάμε: "Γιατί κύριε Χ...., με όλα όσα δείξαμε, εσείς δηλώνετε ετήσιο εισόδημα 1.600 ευρώ;".
Ελπίζουμε το Υπουργείο να μην το λογοκρίνει !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη