20 Οκτ 2010

Είδαμε...

Οι http://www.psomiadisfriends.gr/ είδαν:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΕΣ!

Θα τρελαθώ η γυναίκα και φοβάμαι μήπως σοκαριστώ και άλλο! Έμαθα ότι ο γραμματέας της Ν.Ε. Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπαστεργίου έχει αναλάβει τους δυο «πράσινους» υποψήφιους. Είναι ο «Γκάου Λάιτερ» κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι τους… Ναι την αλλαγή την είδαμε και εδώ αρχίζει το αστείο. Μετά λοιπόν τον κ. Μπουτάρη που τον..
 «απολαύσαμε» με μπουρνούζι και τσιγαράκι στο χέρι να προετοιμαστώ ψυχολογικά να δω τον υποψήφιο πράσινο περιφερειάρχη με ρόμπα??? Προσοχή μήπως γίνεται ρόμπες ξεκούμπωτες. Με τα «λευκά είδη» δεν κερδίζεις εκλογές κ. Παπαστεργίου.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΝΤ- ΑΤΖΕΛΙΝΑ?


Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο για τον κ. Παπαστεργίου. Εγώ άκουσα, τι άκουσα δηλαδή, το διαφημίζουν και οι ίδιοι… Έρχεται λέει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Φαντάζομαι πόσο πολύ τον πίεσε ο κ. Παπαστεργίου για να τον πείσει να αφήσει για λίγο τα ταξίδια του στο εξωτερικό και να έρθει άρον- άρον στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποστηρίξει τους πράσινους υποψηφίους. Αν θέλετε πάντως να ανεβάσετε τα ποσοστά σας θα σας δώσω κ. Παπαστεργίου μια συμβουλή αν και ανήκουμε σε διαφορετικό πολιτικό στρατόπεδο. Η παρουσία του Μπράντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί στο εκλογικό σας κέντρο, θα σας δώσει σίγουρα περισσότερες ψήφους!!!! Γιατί μην ξεχνάτε ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν αυτός που μας έλεγε συνεχώς ότι υπάρχουν λεφτά και τελικά μας άρπαξε και το τελευταίο ευρουλάκι που είχαμε κρύψει κάτω από το στρώμα της γιαγιάς για μια ώρα ανάγκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη