11 Οκτ 2010

Σκηνοθέτης ταινιών πορνό στο ψηφοδέλτιο Μπόλαρη;

Επειδή μας αρέσει να ψάχνουμε και να μην καθόμαστε στα αυγά μας, έπειτα από έρευνα που κάναμε θέτουμε ένα ερώτημα προς τον κ. Μπόλαρη, υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας: Ισχύει ότι έχετε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό σας
τον Θεόδωρο Γκαζέπη, σκηνοθέτη ταινιών πορνό; Αν ισχύει τότε άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη (βλέπε πρόταση Μπουτάρη για ζώνη πορνό στην TV100). Αν πάλι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο και πρόκειται για συνωνυμία τότε ζητούμε ταπεινά συγγνώμη και είμαστε διατεθειμένοι να δημοσιεύσουμε την απάντησή σας για να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Πάρτε και ένα απόσπασμα από ρεπορτάζ της Μαρίας Ψαρά στο "Έθνος της Κυριακής" που αναφέρεται στη βιομηχανία ταινιών πορνό στην πατρίδα μας.

«Πρωταγωνιστής» της εμπορικής επιτυχίας αναδείχθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής «Sirina», Δημήτρης Σειρηνάκης. Ωστόσο, ελληνικές σεξ ταινίες γυρίζει από το 1998 ο Θεόδωρος Γκαζέπης στη Θεσσαλονίκη, ενώ στον ελληνικό χώρο δραστηριοποιούνται 2-3 ακόμη μικρότερες εταιρείες, οι οποίες «γυρίζουν» ταινίες όπου μπορούν φθηνότερα και τις διαθέτουν μέσω ιστοσελίδων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη