1 Οκτ 2010

Κύριε Τζακόπουλε στηρίζετε το Γιάννη Μπουτάρη;

Επειδή δεν είναι καιρός για να αιωρούνται ανακρίβειες πάνω από τα κεφάλια μας, κύριε Τζακόπουλε, πρώην υποψήφιε Δήμαρχε Θεσσαλονίκης, θέτω ένα ερώτημα
 και την πρότασή μου για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε εφεξής. Είναι αλήθεια κύριε Τζακόπουλε αυτό που είπε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης; Στηρίζετε την παράταξή του και ενδέχεται να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο εσείς ή κάποιο στέλεχος της κίνησής σας;

1ον Σε καμία περίπτωση δε θα δεχόμουν να μιλήσουν άλλοι για τις πολιτικές μου επιλογές, ιδίως σε μία περίοδο που η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν γίνει πτυελοδοχείο.

2ον Εάν ισχύει αυτό που είπε ο Γιάννης Μπουτάρης τότε αναρωτιέμαι που πήγε το δόγμα σας κατά των κομματικών υποψηφιοτήτων οέο. Δε σχολιάζω το σάλτο από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. (Το πρωί μιλούσα με κάτι παλιούς σας φίλους και μου έλεγαν για τους αγώνες σας στην ΟΝΝΕΔ).

3ον Εάν δεν ισχύει τότε στείλτε ένα εξώδικο στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την δυσφήμιση που σας έκανε. Είναι απαίτηση των λιγοστών Νεοδημοκρατών οπαδών σας, που δηλώνουν πως εάν σας δουν πράσινο θα αυτομολήσουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη