30 Οκτ 2010

ΜΑΤΗΣ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΤΙΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ....ΛΟΓΟ ΤΟΥ!!!

Ευθεία επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης, με αφορμή το ...'επεισόδιο' Μουτάρη - Άνθιμου:

Χ. Μάτης : Η Εκκλησία να τιμά το ρόλο της

Αναφορικά με τα όσα έγιναν σήμερα μετά τη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης, δήλωσε.

«Όλοι τιμούμε την εκκλησία. Καλό θα ήταν όμως να τιμά και εκείνη το ρόλο της. Δυστυχώς με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης έχουμε διαφορετική άποψη για αυτό το ρόλο. Εμείς είμαστε συμπαραστάτες μιας εκκλησίας που όπως έλεγε πρόσφατα και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, καταβάλλει «προσπάθειαν ντιμετωπίσεως τς περιβαλλοντικς κρίσεως, φήνοντας πίσω τάς ποιας διαφοράς καί πάθη χουν ες τήν διάρκειαν τς στορίας χωρίσει λαούς καί θνη». 

Ο κ. Άνθιμος πιστεύει σε μία εκκλησία που δηλώνει ότι στην Ομόνοια «μαύρισε ο τόπος και μας έπνιξαν οι άνθρωποι που ζητούσαν επαιτεία» και διατηρεί για τον εαυτό της το δικαίωμα να επηρεάζει την εκλογική διαδικασία, δηλαδή να υποστηρίζει τον Κώστα Γκιουλέκα.

Εμείς με αυτές τις απόψεις δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ! Όποιος θέλει να δει να διοικήσει, ας ζητήσει ψήφο. Αλλιώς προσβάλει και τους πολίτες και τη δημοκρατία. Η εκλογική διαδικασία δεν είναι master chef για να έχει κριτές στο τέλος.

Σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι τιμά την εκκλησία. Αυτό που πρέπει να τιμά περισσότερο είναι το λόγο του για να μη χρειάζεται να ανασκευάζει διαρκώς όσα λέει.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη