13 Οκτ 2010

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Πρωτοβουλίας"

“Τον Δήμο θα τον αλλάξουμε, τον αλλάξαμε από σήμερα”, δήλωσε ένας καταχειροκροτούμενος Γιάννης Μπουτάρης απευθυνόμενος σε δεκάδες μέλη, υποψήφιους και φίλους της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», που είχαν συγκεντρωθεί στη εκλογικό κέντρο της Τσιμισκή για τα εγκαίνια – γιορτή της πόλης.
Τα πρώτα λόγια του υποψήφιου δήμαρχου σκεπάστηκαν από πυκνά χειροκροτήματα και χαιρετισμούς αγάπης για τον Γιάννη Μπουτάρη, που όρθιος πάνω σε ένα τραπέζι έδινε υπόσχεση για ...
αλλαγή στη πόλη.
“Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε κατάσταση τρομερής αμηχανίας, δεν απαντάνε για την ομηρία των συμβασιούχων του Δήμου, δεν απαντάνε για τα σκουπίδια, δεν απαντάνε για τα οικονομικά προβλήματα , δεν απαντάνε σε τίποτα, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί, γιατί δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν».
“Εμείς θα αλλάξουμε την πόλη, εμείς θα φροντίσουμε τον πολίτη” υποσχέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για σκληρή δουλειά σε όσους εκλεγούν “όσοι βγαίνετε να ξέρετε ότι θα σας βγει η ψυχή στη δουλειά”, στις νυν δημοτικές κοινότητες και μέχρι σήμερα διαμερίσματα, που στο εξής “θα λειτουργούν σαν μικροί δήμοι”.
Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν υποσχέθηκε έργα, δεν έταξε θαύματα “τον πρώτο χρόνο δεν θα κάνουμε έργα, θα βάλουμε το Δήμο σε τάξη, θα βάλουμε τάξη στην πόλη, στο παράνομο κέρδος, θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα αξιοπρέπειας στους εργαζόμενους του Δήμου. Τέρμα στους Φαρισαϊσμούς στην πόλη. Σε όλα διαφάνεια, η ΤV100 θα γίνει κανάλι υποδειγματικό”, για να καταλήξει “Θα κάνουμε την πόλη πιο ανθρώπινη, πιο βιώσιμη, αυτό είναι υπόσχεση, δεν είναι λόγια”.
Στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού πυρήνα της «Πρωτοβουλίας», το “παρών”, μαζί με τις δεκάδες των φίλων, έδωσαν πολλές γνωστές προσωπικότητες της πόλης, όπως: o Mάκης Τρικούκης, πρόεδρος του Κ.Θ.Β.Ε., ο πρ. υπουργός και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Πασχαλίδης , ο πρόεδρος της ΔΕΘ Γιάννης Κωνσταντίνου, η πρ. Ευρωβουλευτής Βαγγελιώ Τσαμπάζη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, ο Δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο πρ. Πρύτανης του Α.Π.Θ. Γιάννης Αντωνόπουλος, η Φανή Βαβύλη καθ. Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ., ο Σίμος Παλτσανιτίδης πρόεδρος των Ολυμπιονικών με αναπηρία και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο πρ. υπουργός Νίκος Ακριτίδης, ο Τάσος Τζήκας επικεφαλής της συνεργασίας πολιτών “Θεσσαλονίκη – Δημιουργική Πόλη”, η υποψήφια Περιφερειάρχης για την Κεντρική Μακεδονία, με τη Δημοκρατική Αριστερά, Ασημίνα Ξηροτύρη , ο δ/νων σύμβουλος της ΕΥΑΘ ΑΕ. Νίκος Παπαδάκης, ο Νίκος Νυφούδης, υποψήφιος δήμαρχος για το νέο δήμο Πυλαίας- Πανοράματος – Χορτιάτη, η επιχειρηματίας και μέλος του ΙΑΓΜΕ της ΕΕΔΕ, Αγγελική Νταλιάνη .

Η βραδιά, που άρχισε με μουσική, συνεχίσθηκε με τους ήχους των χάλκινων της Γουμένισσας , κρασάκι, κι έκλεισε με καλή διάθεση και άφθονη αισιοδοξία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη