20 Οκτ 2010

Ο Τζιτζικώστας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Ζορπίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λευτέρη Γεωργιάδη, κ. Γρηγόρη
Λιάντα και κ. Χρήστο Νικολόπουλο, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη και για τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε «Οι επαγγελματίες αποτελούν το βασικό πυλώνα για την οικονομία και την απασχόληση στην πόλη μας και σήμερα είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Η αύξηση της φορολογίας, η έλλειψη ρευστότητας και το παραεμπόριο έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στους επαγγελματίες και η κατάσταση της αγοράς πλέον χαρακτηρίζεται δραματική. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθήσαμε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να βρούμε κοινό τόπο δράσεων της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης με το Επιμελητήριο, προκειμένου να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες και να σταματήσουμε τα λουκέτα που καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε, είναι η ανάπτυξη, η οποία και αποτελεί για την Περιφερειακή Διοίκηση άμεση προτεραιότητα από την επομένη των εκλογών. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τους επαγγελματίες και να διατηρήσουμε ζωντανή την εμπορική κίνηση στο νομό μας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη