21 Οκτ 2010

κουίζ:Που βάζει …μηδέν στον εαυτό του ο Δήμαρχος Παπαγεωργοπουλος;

Απάντηση:


Δεκάδες προβλήματα που περιμένουν τον αυριανό δήμαρχο Θεσσαλονίκης απαρίθμησε ο νυν Δήμαρχος Παπαγεωργόπουλος μιλώντας στο real fm 107,1 και στη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου.
Το κυριότερο είναι η μείωση των κονδυλίων και η έλλειψη προσωπικού (συνταξιοδοτήσεις και μη ανανέωση ή υπογραφή ων συμβάσεων εργαζόμενων) Επίσης η μεταφορά αρμοδιοτήτων πχ Πολεοδομία από Νομαρχία με ότι συνεπάγεται αυτό για την ταλαιπωρία του πολίτη και δημότη από τη χαρτούρα της υπηρεσίας χωρις μηχανογράφηση.

Η Μελίνα αφού άκουσε με υπομονή – πραγμα που ως γνωστό δεν διαθέτει - την σχετική απαρίθμηση των μυρίων κακών που έπονται της δημαρχίας του, ρώτησε ευθέως «τότε εσείς κ Παπαγεωργόπουλε πρέπει να νιώθετε πολύ τυχερός. Όμως οι αμέτρητοι υποψήφιοι δήμαρχοι, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σ όλη την Ελλάδα, γιατί στριμώχνονται και αγωνίζονται για να εκλεγούν;»

Ο Δήμαρχος απάντησε αυτόματα ότι «πολύ φοβάμαι ότι οι υποψήφιοι δεν ξέρουν τι τους περιμένει…», δηλαδη δεν εχουν ενημερωθει για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Όπως ακριβως οι βουλευτες για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ με το ΔΝΤ!

Σε άλλη ερώτηση, ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος του ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης - τώρα που κάνει ταμείο με τη λήξη της θητείας του -  απάντησε «Αυτό θα το κρίνουν οι θεσσαλονικείς. Δε νομίζω ότι έχω κάνει κάτι κακό, αντίθετα πιστεύω ότι προσπάθησα για το καλύτερο. Ίσως να παίρνω… ΜΗΔΕΝ στην επικοινωνία του έργου μου. Τα ΜΜΕ προβάλλουν μόνο τα κακά – διότι έτσι είναι οι ειδήσεις -  κι εμείς μείναμε μόνο στην υλοποίηση των εξαγγελιών μας, όχι στη συστηματική και συνεχή προβολή τους!»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη