11 Οκτ 2010

Ψωμιάδης: "Αυτοί με συκοφαντίες, εμείς με έργο"

Τη Θέρμη θα επισκεφθεί απόψε στις 19.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης...
 Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι στις συκοφαντικές επιθέσεις απαντά με το έργο και τη δουλειά του. «Θυμίζω μόνο στον κ. Μπόλαρη, γιατί προφανώς έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, πως για την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί, για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της Μακεδονίας, δεν ευθύνεται ο Ψωμιάδης, αλλά το Μνημόνιο που και αυτός υπέγραψε, ως μέλος, μάλιστα, της κυβέρνησης. Καλύτερα λοιπόν τραγουδιστής και διασκεδαστής, παρά δήμιος ενός ολόκληρου λαού» θα πει, προσθέτοντας πως «και η υποκρισία και το ψέμα και η φαυλότητα, έχουν τα όρια τους».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα αναφερθεί στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και στην «υποκριτική», όπως θα πει, στάση του ΠΑΣΟΚ. «Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Γιούνκερ, ότι όλοι ήξεραν για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας πολύ πριν ξεσπάσει η κρίση, επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τους πολίτες. Ότι το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» ήταν ένα καλοστημένο τρικ για να υποκλέψουν την ψήφο των πολιτών και να μας οδηγήσουν στην ομηρία του μνημονίου. Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι οι πολίτες τους πήραν χαμπάρι και θα δώσουν την απάντηση τους στην κάλπη του Νοεμβρίου» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη