20 Οκτ 2010

Στο "γκέτο" του κέντρου της Αθήνας ο Καρατζαφέρης, κάλεσε Παπανδρέου & Σαμαρά να κάνουν το ίδιο

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, περιόδευσε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας από την οδό Σοφοκλέους. Σε μια στάση της περιοδείας του στην Πλατεία Θεάτρου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε:


«Ήρθαμε με τους συνεργάτες που κατεβαίνουν υποψήφιοι στη Περιφέρεια Αττικής και με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον κ. Κακλαμάνη στην άγονη περιοχή της Αθήνας, στη πλατεία Θεάτρου.

Καλό είναι να έρθει και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου να δουν την αλήθεια από κοντά. Καταμετρήσαμε πόσους ανθρώπους συναντήσαμε σ΄ αυτό το τρίγωνο που περπατήσαμε. Συναντήσαμε περίπου 350 ανθρώπους εκ των οποίων οι Έλληνες ήταν κάτω από 50. Μια κατάσταση αποπνικτική.

Επιτέλους θέλουμε την Αθήνα ελεύθερη πόλη. Ας τολμήσουν να δουν το μέγιστο πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν θέλουν να δείξουν και κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Εμείς όμως πιστεύουμε ότι αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα για όλους τους Αθηναίους, για όλους τους κατοίκους της Αττικής και αυτό κάνουμε. Αναδεικνύουμε το πρόβλημα».


Αναρτήθηκε απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_1072.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη