29 Οκτ 2010

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Επιτέλους, ας πάψουμε να είμαστε τα πιόνια του κάθε νταβατζή που νομίζει ότι μπορεί να κατευθύνει τη σκέψη μας. Και όπου «νταβατζής», βλέπε: εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, επικοινωνιολόγοι και κάθε λογής ανθρωπάρια που πιστεύουν ότι η κοινή γνώμη είναι «πλαστελίνη» και μπορούν με ευκολία να παίξουν μαζί της. Το πιο πρόσφατο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του λαού στήθηκε με την κόντρα Άνθιμου – Μπουτάρη. Θα ήταν εξωπραγματικό να πω ότι η απάντηση του Άνθιμου στον Μπουτάρη μέσα στην εκκλησία ήταν μέρος του σχεδίου. Όχι! Ήταν η οργή του κληρικού για τα όσα του είχε σύρει την προηγούμενη ο Μπουτάρης. Τα «τσακάλια», όμως, πίσω από το διαξιφισμό είδαν μία ευκαιρία για να παραπλανήσουν τον κόσμο. Μέσα σε λίγα λεπτά το σχέδιο ήταν έτοιμο: Ο καημένος Μπουτάρης δέχτηκε τα πυρά του κακού Άνθιμου που στηρίζει Γκιουλέκα. Ο Μπουτάρης βγαίνει και κλαίει που δεν αποφασίζει ο λαός για την τύχη του και ζητά από τους ψηφοφόρους να αντισταθούν.

Στην πλειοψηφία τους τα ρεπορτάζ εστιάζουν σε αυτά που είπε ο Άνθιμος. Κανείς δε μιλάει για την επίθεση του Μπουτάρη προς τον Μητροπολίτη. Γράφτηκαν ψέματα για πράγματα που ειπώθηκαν. Τα περισσότερα διαψεύδονται από το VIDEO. Η προεκλογική αντιπαράθεση τεχνηέντως απομακρύνεται από την ουσία της πολιτικής και τα προβλήματα της πόλης. Εκεί, λοιπόν, οι τσαρλατάνοι έχουν να πουν πολλά. Αυτοί, όμως, που χτίζουν το αύριο παρακολουθούν την κατρακύλα ανήμποροι να πείσουν τα ΜΜΕ ότι αυτό που νοιάζει τον κόσμο είναι το καλό της πόλης. Τα «αφεντικά» έχουν άλλη άποψη: Η κόντρα πουλάει. Ποιος νοιάζεται για την ουσία;

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! Όλοι εσείς «κύριοι» που έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να κάνετε κουμάντο στη σκέψη μας «πάρτε το αλλιώς, θα βρείτε!». Κανείς δε θα μας πει ποιον θα ψηφίσουμε. Ούτε ο Άνθιμος αλλά ούτε κι εσείς. Σιχαινόμαστε την τεχνητή πόλωση. Σιχαινόμαστε τα κολπάκια που στήνετε στις πλάτες μας. Έχουμε κρίση και ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ποιος είναι ικανότερος και θα δουλέψει για το συμφέρον της πόλης. Κρατήστε τα παιχνίδια για την πάρτη σας. Το σχέδιό σας ξεσκεπάστηκε.

PS: Διάβασα στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» ότι στο στρατόπεδο Μπουτάρη ευχαριστούν το Θεό για την κόντρα με τον Άνθιμο και ότι διαπιστώνουν μόνο κέρδη από αυτήν. Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ.

LEGOLAS
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη