14 Οκτ 2010

Επίδειξη πυγμής από τους Σκοπιανούς: Έκλεισαν το Jumbo στα Σκόπια, επειδή δεν είχε ετικέτες στα Σλαβομακεδονικά!

Η εταιρία «VERO» στην ΠΓΔΜ (συμφερόντων του ελληνικού ομίλου Βερόπουλος) κατέθεσε ένσταση στο υπουργείο Οικονομίας της ΠΓΔΜ, κατά της πρόσφατης απόφασης της αγορανομίας για την αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες του καταστήματος παιχνιδιών «Jumbo», στα Σκόπια, με το αιτιολογικό ότι σε κάποια προϊόντα του αναφερόμενου καταστήματος δεν υπήρχαν ετικέτες περιγραφής στην σλαβομακεδονική γλώσσα, όπως προβλέπει ο σχετικός Νόμος.

Η επικεφαλής της αγορανομίας της ΠΓΔΜ, Ελιζαμπέτα Τσινγκάροφσκα, υποστήριξε ότι...
 μετά από δεύτερο έλεγχο που πραγματοποίησε η υπηρεσία διαπιστώθηκαν παρατυπίες και ότι η αγορανομία εξήντλησε όλα τα περιθώρια του Νόμου πριν λάβει την απόφαση για προσωρινή απαγόρευση δραστηριότητας του καταστήματος παιχνιδιών, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του νέου εμπορικού κέντρου, «Vero Centar», στα Σκόπια..

Η εταιρία «VERO» σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα στο κατάστημα «Jumbo», φέρουν ετικέτες στην σλαβομακεδονική γλώσσα, και ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει καμία βάση για την απόφαση αυτή της αγορανομίας.

Η εταιρία προσθέτει ότι, η αγορανομία, υπό την πίεση συγκεκριμένων ΜΜΕ των Σκοπίων, έλαβε βεβιασμένη απόφαση, με την οποία πλήττεται η εικόνα μίας επιτυχημένης επιχείρησης, όπως αυτής του «VERO» και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να προσφύγει στο υπουργείο Οικονομίας της ΠΓΔΜ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απόφαση της αγορανομίας.

Το εμπορικό κέντρο «Vero Center», το οποίο βρίσκεται στο κέντρο των Σκοπίων, ξεκίνησε την λειτουργία του την 1η Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει 43 καταστήματα, ενώ η επένδυση έφτασε τα 36 εκατ. ευρώ.

Στο εμπορικό κέντρο, στεγάζεται μεγάλο Σούπερ-Μάρκετ του Ομίλου Βερόπουλος, καθώς και εταιρίες λιανικού εμπορίου, ένδυσης και αξεσουάρ, καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, χώροι ψυχαγωγίας, ενώ μεγάλο χώρο καταλαμβάνει και το κατάστημα με παιδικά παιχνίδια από την εταιρία «Jumbo», το οποίο εκμεταλλεύεται ο όμιλος «Βερόπουλος».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλιο taxalia: Αντί σχολίου παραθέτουμε εικόνα από ρούχο που αγοράσαμε εμείς στο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ CENTER της Θεσσαλονίκης:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη