3 Νοε 2010

"Ακτινογραφία" του συνδυασμού Μπουτάρη. Ποιοί έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν

Στο άρθρο αυτό θα προσπαθήσουμε να ακτινογραφήσουμε το συνδυασμό Μπουτάρη, επιστρατεύοντας όλες τις γνώσεις, τις πληροφορίες και την παρακολούθηση του έργου και της δράσης του καθενός υποψηφίου χωριστά. Πρόκειται ασφαλώς μόνο για προβλέψεις του taxalia team, αφού η κάλπη είναι έγκυος της παλιάς εποχής (προ ...υπέρηχου) και κανείς δεν ξέρει τι θα γεννήσει.
Τεράστιο ρόλο βέβαια θα παίξει η κατανομή των υποψηφίων στις δημοτικές κοινότητες.

Ας δούμε λοιπόν τις εκτιμήσεις μας:


-Αβραμόπουλος Παναγιώτης
Δημοτικός σύμβουλος από το 2002, πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Θεσσαλονίκης, ο Βολιώτης δικηγόρος θα είναι μέσα στους πρώτους.
-Κωνσταντινίδης Σταύρος
Πασίγνωστος συγκοινωνιολόγος, ανέλαβε θέσεις ευθύνης όπως την ηγεσία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στενός συνεργάτης του Σπύρου Βούγια, "παιδί του κέντρου", με άπειρες παρεμβάσεις στα θέματα της πόλης και πάρα πολλούς φίλους, ο κ.Κωνσταντινίδης θα εκλεγεί άνετα.
-Ζαχαριάδης Λάζαρος
Ιδρυτικό μέλος της "Πρωτοβουλίας" με τεράστια εμπειρία και θητεία στα δημοτικά έδρανα, θα φέρει ψήφους στο συνδυασμό, ο τοπογράφος.
-Κουράκης Ανδρέας
Ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ είναι από τα πιό αναγνωρίσιμα πρόσωπα του συνδυασμού και ήταν μαζί με τον Ζαχαριάδη και το Μπουτάρη, τα ιδρυτικά μέλη της "Πρωτοβουλίας"
-Τανιμανίδου Στεφανία
Κόρη του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Τανιμανίδη, υποστηρίζεται από ποντίους και το μηχανισμό του πατέρα της και του δικηγόρου Χαράλαμπου Αποστολίδη, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη. Αν και άπειρη θα εκλεγεί λόγω "κληρονομικότητας"
-Αβραμίδης Στάθης
Ο πρώην Νεοδημοκράτης, που τώρα βρίσκεται κοντά στη Ντόρα Μπακογιάννη, είναι ο "άνθρωπος της Ντόρας" στο συνδυασμό Μπουτάρη.
-Φωτίου Νικόλαος
Η ψυχή του "διαπαραταξιακού", συμπαθέστατος φιλόλογος για τον οποίο όλοι έχουν να πουν καλά λόγια. Αγαπητός και με τρομερή αίσθηση χιούμορ.
-Αγγελίδου-Πολυχρονιάδου Άννα
Η αρχιτεκτόνισσα και βέρα Σαλονικιά Άννα, κινείται πολύ δραστήρια και μπήκε δυνατά στο χορό των εκλογών, είναι πολύ αναγνωρίσιμη στους επιστημονικούς και επαγγελματικούς χώρους της πόλης.
-Παππάς Αθανάσιος
Ο κ.Παππάς, έχει έντονη και διαρκή κοινωνική, πολιτική – επιστημονική δραστηριότητα, ιδιαίτερα στο χώρο των αρχιτεκτόνων κι αυτός, ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΟΡΘ. Ασχολήθηκε πολύ με τον πολεοδομικό σχεδιασμό, για θέματα αυτοδιοίκησης, ανάπλασης περιοχών, για ολοκληρωμένα αστικά προγράμματα κι μητροπολιτικής διαχείρισης, πόλης, αρχιτεκτονικής και Τ.Α. και είναι από τα ικανότερα στελέχη της παράταξης. Εκτιμούμε ότι σε περίπτωση νίκης της παράταξης Μπουτάρη, θα αναλάβει αντιδημαρχία.

-Τσερμενίδης Δημήτριος
Είναι ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ κι αυτό τα λέει όλα. Ο ΟΑΣΘ είναι η ισχυρότερη επιχείρηση της Βόρειας Ελλάδας, τα συνδικάτα των εργαζομένων "ρίχνουν κυβερνήσεις" κι ο κ.Τσερμενίδης είναι "λαοφιλής" στο συνδικαλιστικό κίνημα. Θα εκλεγεί άνετα.
-Άγιος Αλέξανδρος
Ο τ.αναπληρωτής καθηγητής μαιευτικής, έγινε πασίγνωστος από την επιστημονική του ιδιότητα και το κύρος του.
-Αγκαθίδου Δήμητρα
Άλλη μια Αρχιτέκτων και δημοτική σύμβουλος, από τα πιό γνωστά ονόματα στο συνδυασμό.
-Πασχαλίδου Μαρία
Το πρόσωπό της ίσως δεν σας λέει κάτι, τη φωνή της την έχετε ακούσει όλοι. Δημοσιογράφος του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, έγινε πασίγνωστη μέσα από αυτό. Αναγνωρίσιμο όνομα.
-Λειψιστινού Θεοδώρα
Η Κοζανίτισα έχει μεγάλες προσβάσεις στο χώρο του πολιτισμού, της παιδείας και των τεχνών και πιστούς φίλους.
-Ακριτίδου-Γιαννουλοπούλου Μαρία
Υποστηρίζεται από το "σύστημα Βούγια", ζει στο Ε' διαμέρισμα δεκαετίες και θα παλέψει για την είσοδο στην εικοσάδα.
-Γεράκης Γιώργος
Τρία χρόνια πρόεδρος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεντρικής Μακεδονίας, είναι ικανή προίκα για το ΠΑΣΟΚ στέλεχος του συνδυασμού.
-Καπόν Χασδάι
Η επιλογή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, που κερδίζει φίλους με τις γνώσεις και τη σοβαρότητά του.
-Κιοσέογλου Ελευθέριος
Ο Λευτέρης έχει έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στο χώρο της Υγείας και έχει πιστούς και πολλούς οπαδούς από το νοσοκομείο "Παπανικολάου". Θα βοηθηθεί από το ΠΑΣΟΚ.
-Καλογήρου Ορέστης
Ο Ορέστης έχει διεισδυτικότητα στο χώρο των ΑΕΙ, καθώς διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΕΣΔΕΠ/ΑΠΘ, υποψήφιος αντιπρύτανης ΑΠΘ το 2010 με το «Αδέσμευτο Πανεπιστημιακό Ψηφοδέλτιο», και είναι "το μυαλό" της παράταξης.
-Μαυράκης Γρηγόριος
Είναι ιδρυτής της ακτιβιστικής κίνησης «Πάνθηρες των δρόμων» και συμμετέχει στην Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών, ως πρόεδρος τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ένας από τους ιδανικότερους και χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους της σχολής Μπουτάρη, ενσωματώνει στο πρόσωπό του τη λέξη "ακτιβισμός".

Τέλος, έντονα και δυναμικά κινείται το τελευταίο διάστημα και συνοδεύει σχεδόν παντού τον κ.Μπουτάρη, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, που διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου φίλων Κ.Ο.Θ. μέλος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. με κύριο αντικείμενο την παρακολούθηση της κατασκευής του ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Όπως τονίσαμε και στην "ακτινογραφία" του συνδυασμού Γκιουλέκα, οι περισσότεροι υποψήφιοι (πλην ελαχίστων, που είναι "σταρ", όπως ο Κουράκης, ο Κωνσταντινίδης, ο Αβραμόπουλος, κ.λ.π.,) ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και έχουν όλοι πιθανότητες να εκλεγούν. Μένουν ακόμη 5 ημέρες και όποιος τρέξει πιό πολύ κερδίζει !


That's life !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη