7 Νοε 2010

ΑΙΣΙΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

«Από το βαθμό απελευθέρωσης των ψηφοφόρων από το χρεοκοπημένο σύστημα όπως τελικά θα αποτυπωθεί στο σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα θα... εξαρτηθούν πολλά για την πόλη και τον τόπο» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Παπαθεμελής ο οποίος προσήλθε και ψήφισε στο ιστορικό 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο στην οδό Συγγρού 31.

Στο Γυμνάσιο όπου φοίτησε και αποφοίτησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ, προσήλθε στις 11.00 το πρωί συνοδευμένος από δημοτικούς και διαμερισματικούς υποψηφίους του συνδυασμού.

Ο κ. Παπαθεμελής συνομίλησε με πολίτες και μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο 399ο εκλογικό τμήμα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία ο κ. Παπαθεμελής δήλωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

«Είναι μια ημέρα ηλιόλουστη και χαρούμενη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αγάπη των Θεσσαλονικέων , ελπίζουμε αυτή την αγάπη να την μετατρέψουν σε ψήφο. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρά μηνύματα και αυτοδιοικητικά και πολιτικά προς πάσα κατεύθυνση και ιδίως προς το αρρωστημένο και διεφθαρμένο κομματοκρατικό σύστημα.

Θέλουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από την κομματοκρατικά και τα συμφέροντα. Μικρά και μεγάλα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη