22 Νοε 2010

Επιστολή Ψωμιάδη στον Παπανδρέου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, στον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση και στον Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έστειλε ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης. Με την επιστολή ζητά τη διατήρηση της χρήσης όλων των υπαρχόντων...
 επιβατικών οχημάτων από 01/01/2011, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν έστω στους στοιχειώδεις ελέγχους και συνεπώς θα τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.



Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:



«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Με την 173/3192/12-2-2010 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μας κοινοποιήθηκε η 129/2534/20-01-2010 κοινή Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και Οικονομίας με θέμα «Καθορισμού δικαιούχων χρήσης και ανωτάτου ορίου κυβισμού Κρατικών Αυτοκινήτων».

Με το 04/9963/14-04-2010 έγγραφό μας, ζητήσαμε έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο για τη διατήρηση των υπηρεσιακών επιβατικών αυτοκινήτων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών.

Μέχρι σήμερα ουδεμία απάντηση λάβαμε.

Με δεδομένο, ότι θα πρέπει να αποσυρθούν δεκαπέντε (15) αυτοκίνητα και απομένουν τριάντα (30), αντιλαμβάνεστε το τεράστιο πρόβλημα που θα προκύψει.

Οι Διευθύνσεις Κτηνιατρικής με τέσσερα (4) διάσπαρτα Κτηνιατρεία, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας, Προστασίας Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης, Αλιείας, Εμπορίου, Εγγείων Βελτιώσεων και Τεχνικών Υπηρεσιών αδυνατούν να ανταποκριθούν στους στοιχειώδεις ελέγχους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των πολιτών, ειδικά σε ευαίσθητους τομείς.

Επειδή η αγορά των αυτοκινήτων είναι σχεδόν αδύνατη, λόγω των πενιχρών οικονομικών της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, παράκληση, όπως εγκρίνεται το αρχικό μας αίτημα για τη χρησιμοποίηση όλων των υπαρχόντων επιβατικών οχημάτων από 01/01/2011.

Σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόησή σας.


Με εκτίμηση

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη