12 Νοε 2010

Βαρτζόπουλος: Η κυβέρνηση αδικεί τον Μάρκο Μπόλαρη...

"Έγραψε" η ατάκα του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης...

"Αφού ο κ. Μπόλαρης μπορεί να δημιουργήσει 50.000 νέες θέσεις εργασίας στην Κεντρική Μακεδονία, τότε η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ τον αδικεί. Ας τον κάνει τουλάχιστον υπουργό εργασίας για να δημιουργήσει τουλάχιστον κτ' αναλογία 500.000 νέες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα", είπε...
στη συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κομματικών οργανώσεων Νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος.
Για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι γίνεται προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το πραγματικό διακήβευμα των εκλογών που είναι το "Γκιουλέκας ή Μπουτάρης", με θόρυβο γύρω από άσχτα ζητήματα όπως η υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης και η διαμάχη Ανθίμου- Μπουτάρη.

Όπως ανακοίνωσε η ΝΔ Θεσσαλονίκης:
Ο κ. Βαρτζόπουλος κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, χωρίς καμία εξαίρεση. «Είναι σημαντικό το κόμμα να ολοκληρώσει την επιτυχία που έδειξαν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής. Δώδεκα μήνες μετά την ιστορική ήττα, η πρώτη Κυριακή των εκλογών έδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία αναγεννάται. Σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι ένα νέο, αναγεννημένο κόμμα, με νέα δομή. Γίνεται μία νέα προσπάθεια την οποία καθοδηγεί και συντονίζει ο Αντώνης Σαμαράς. Και ο ελληνικός λαός αποδέχεται αυτή την προσπάθεια», σημείωσε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Εξάλλου, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες, και σε αυτούς που κινούνται εκτός Νέας Δημοκρατίας και ζουν στη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που υποφέρουν από την πολιτική της κυβέρνησης, να πάνε να ψηφίσουν. «Αποδείχτηκε πόσο δίκιο είχε ο Αντώνης Σαμαράς πριν από οκτώ μήνες, την περασμένη άνοιξη, όταν καταδίκαζε το μνημόνιο. Ακόμα και κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Χάρης Καστανίδης, παραδέχονται πλέον ότι το μνημόνιο είναι αδιέξοδο. Πόσο μάλλον που πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι απαιτούνται ακόμα 4 δισ. ευρώ προκειμένου να ανταποκριθούμε στους στόχους του μνημονίου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό. Γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός θα δείξει την έξοδο στο ΠΑΣΟΚ από την εξουσία. Η πολιτική της κυβέρνησης και το μνημόνιο πρέπει να καταδικαστούν. Ο λαός πρέπει να στείλει μήνυμα ώστε το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική», επισήμανε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κάλεσε τη νεολαία να σταματήσει να είναι αποστασιοποιημένη, διότι η στάση αυτή είναι αδιέξοδη. «Η αποστασιοποίηση εύκολα λέγεται, και μάλιστα μπορεί να ακούγεται ευχάριστα στις νεανικές παρέες, όμως ο αντίκτυπός της είναι δραματικός. Διότι με την αποστασιοποίηση επιβραβεύονται οι κακοί, που συνεχίζουν να κυβερνούν. Η νέα γενιά έχει καθήκον να συμμετέχει και να εκφράζει άποψη», υπογράμμισε.
Σχετικά με τα της Θεσσαλονίκης, ο κ. Βαρτζόπουλος ανέφερε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της κυβέρνησης του μνημονίου αποφεύγει να συζητήσει με τον Κώστα Γκιουλέκα, διότι δεν μπορεί να εκφέρει ουσιαστικό πολιτικό λόγο. «Ο κ. Μπουτάρης και το επιτελείο του συνεχίζουν την προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Προσπαθούν να ανακινήσουν το θέμα με την υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου, όταν η υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Κώστα Γκιουλέκα. Πρόκειται για μια νέα υποψηφιότητα, ενός νέου ανθρώπου, με νέες, φρέσκιες ιδέες. Η Νέα Δημοκρατία τιμά τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία διότι χάραξε τη ζωή της πόλης. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η απερχόμενη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της υπεξαίρεσης. Το θέμα δεν αφορά την προεκλογική περίοδο, δεν αφορά τον Κώστα Γκιουλέκα. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να προσπαθούν να υποβιβάσουν την πολιτική ζωή της πόλης», υπογράμμισε.
Αναφορικά με το νομάρχη Θεσσαλονίκης και αυριανό περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο κ. Βαρτζόπουλος είπε ότι πολλές φορές τα ΜΜΕ αδικούν το έργο του. «Για όσους έχουμε συμμετάσχει σε θέσεις διοίκησης όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση, είναι γνωστή η αποτελεσματικότητα της διοίκησης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, η οποία είναι απόλυτα πετυχημένη, με παραγωγή μεγάλων έργων. Οι προτάσεις του για το ΕΣΠΑ είναι πολύ ουσιαστικότερες πολλών άλλων νομαρχιών. Γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι ως περιφερειάρχης τα επόμενα χρόνια θα προσφέρει πολλά θετικά στις ζωές μας», επισήμανε ο πρόεδρος της Διοικούσας.
Επιπλέον, ο κ. Βαρτζόπουλος, μιλώντας σκωπτικά, είπε ότι «αυτό που είναι ακατανόητο και φτάνει στα όρια του κωμικού, είναι ότι ο κ. Μπόλαρης υπόσχεται 50.000 θέσεις εργασίας, όταν τον Αύγουστο, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, οι δείκτες της ανεργίας ανέβηκαν κατά τρεις μονάδες. Αν έχει τέτοιες δυνατότητες ο κ. Μπόλαρης, αδικείται από το ΠΑΣΟΚ. Έπρεπε να τον είχαν χρίσει υπουργό Εργασίας, ώστε κατ’ αναλογία να δημιουργούσε 500.000 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα και η νεολαία να μην αντιμετώπιζε το μείζον πρόβλημα της ανεργίας. Δυστυχώς, ο κ. Μπόλαρης και το ΠΑΣΟΚ, προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.
Αναφέρθηκε, εξάλλου, με βαριά καρδιά, όπως είπε, και σε ένα ακόμα θέμα. «Η Νέα Δημοκρατία διέψευσε τις ελπίδες του ελληνικού λαού για την επανίδρυση του κράτους, γι’ αυτό και τιμωρήθηκε. Όμως δεν εξεδίωξε κανέναν. Και το λέγω μετά λόγου γνώσης, καθώς υπήρξα διοικητής στον υγειονομικό χώρο. Σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε παράνομες μετακινήσεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ, αποδεικνύοντας ότι παραμένει αμετανόητο, έχοντας καθεστωτική αντίληψη. Και για το ζήτημα αυτό το λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη», σημείωσε.
Ευχήθηκε, ακόμα, ότι η Δημόσια Τηλεόραση δεν θα επαναλάβει τα ατοπήματα των τελευταίων ημερών. «Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θα καταπνίξουν τις καθεστωτικές πρακτικές», είπε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας, ευχήθηκε στο Μάρκο Μπόλαρη να έχει καλή κυβερνητική εξέλιξη και στον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ως γνωστόν δεν… πατάει το πόδι του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από τη Δευτέρα, που θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, να μπορέσει να τον χαρεί με την οικογένειά του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη