Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

26 Νοε 2010

Πάγκαλος:"Η Δημοκρατία κινδυνεύει από ομάδες συμφερόντων που ελέγχουν τα ΜΜΕ"

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο 21ο συνέδριο του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ) στην Κύπρο.
Μεταξύ άλλων ο κ.Πάγκαλος είπε:

"Εν πάσει περιπτώσει, σωστό είναι να είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ έχασε πάρα πολλές ψήφους. Περίπου 1.000.000 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν...
 προσήλθαν στις κάλπες, ενώ ένα μικρό μέρος ψήφισε άλλο κόμμα. Έχασε όμως και η αντιπολίτευση πολλές ψήφους, έχασε το πολιτικό σύστημα, παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο πολίτες που δεν προσήλθαν να ψηφίσουν. Κι αυτό δεν είναι καλό, οδηγεί σε λύσεις που θα γίνει προσπάθεια να επιβληθούν, έξω από τις δημοκρατικές, ανοιχτές πολιτικές διαδικασίες, από ομάδες συμφερόντων που ελέγχουν τα ΜΜΕ. Πρέπει λοιπόν, να κερδίσουμε αυτόν τον κόσμο και γι΄αυτήν την πορεία μας για μια νέα ανοιχτή κοινωνία, όπου θα επικρατεί διαφάνεια και ένα νέο ενδια-φέρον για την πολιτική, το ΠΑΣΟΚ θα ήθελε να έχει τη στενή συνεργασία του ΑΚΕΛ. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα ήθελα να παρακαλέσω τους συντρόφους να βρούμε τον τρόπο να πορευτούμε. "
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη