4 Νοε 2010

Και ο Μητσοτάκης στο πλευρό του Κικίλια

Λίγο σαστισμένος αλλά ήταν κι αυτός εκεί μαζί με τους άλλους βουλευτές της ΝΔ αλλά πάντως όταν βγήκε έξω χειροκροτήθηκε από τους νεοδημοκράτες. Κόσμος, παλμός και το μόνιμο σύνθημα Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς δόνησε την ατμόσφαιρα. Οι κομματικές σημαίες ανύπαρκτες και οι...
 παραταξιακές κονκάρδες λιγοστές. Μόνο η Γαλανόλευκη κυριάρχησε σε μια προεκλογική συγκέντρωση για την Αττική. Οι νεολαίοι της ΝΔ έδωσαν ηχηρό παρών καλύπτοντας τη βραχνή φωνή του Σαμαρά που όργωσε την Ελλάδα χωρίς σταματημό.
Ο Κικίλιας όταν ανέβηκε στο βήμα αρνήθηκε να παραλάβει κείμενο και η εκτός κειμένου ομιλία του ήταν περισσότερο συνομιλία με τους ΟΝΝΕΔίτες, γεμάτη από συναισθηματισμό. Κάλεσε τον κόσμο της Αττικής να δώσει ευκαιρία στους νέους που δεν έχουν καμία σχέση με όλους όσους πρόδωσαν τις ελπίδες του λαού. Λίγο πριν ο Αντώνης Σαμαράς απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ, είπε να ψάξουν τον Χάρι Πότερ στην κυβέρνησή τους γιατί αυτοί επιδίδονται σε μαγεία και μάλιστα σε μαύρη μαγεία καθώς τα νούμερα δεν τους βγαίνουν και προσπαθούν να εκβιάσουν τους πολίτες και να βρουν συνενόχους στο λαό σε μια κρυφή ατζέντα που έχουν για μετά τις εκλογές.
http://sinagermos.blogspot.com/2010/11/blog-post_2174.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη