10 Νοε 2010

Οριστικό διαζύγιο ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ, Οι κομμoυνιστές ξεφτιλίζουν "ΤΑ ΝΕΑ"

Η καθεστωτική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, είχε σήμερα ένα κατάπτυστο, δόλιο εξώφυλλο, το οποίο προκάλεσε την οργή του ΚΚΕ και μια πολύ σκληρή απάντηση. Ενδιαφέρον έχει -και για αυτό είμαστε bloggers- να δούμε πώς αντιμετωπίζει η πραγματική πραγματικότητα κι όχι η εικονική των εξαγορασμένων ΜΜΕ, δηλαδή ο κόσμος, τον συγκεκριμένο τρόπο "δημοσιογραφίας". Αυτό φαίνεται στα σχόλια, όπου οι κομμουνιστές "γράφουν" και γράφουν:

Σταχυολογούμε ενδεικτικά μερικά (ξανατονίζουμε ότι οι θέσεις της εφημερίδας γίνονται δεκτές μόνο από τους ...συγγραφείς του άρθρου και κάτι λιγότερο από το 1% των πολιτών. Το 99% τα χώνει άγρια στο ηλίθιο δημοσίευμα. Κναονικό φτύσιμο στην εφημερίδα!)
....
Δεν ήταν βρώμικο το 89, βρώμικο ήταν και είναι το ΠΑΣΟΚ. Όταν η ιστορία γράψει τα πεπραγμένα των αρχηγών του και όσων τους υποστήριζαν, θα είναι πλέον αργά για τον Λαό που σαν έρμαιο τον σέρνουν από την μύτη. Το κόστος θα το πληρώνουν 5 γενεές Ελλήνων. Όσο για την Ν. Δημοκρατία, αυτό είναι ένα κόμμα, που δεν έπρεπε καν, να ιδρυθεί. Τον χώρο που τάχα υποστηρίζει, τον καλύπτει απόλυτα το ΠΑΣΟΚ.
...
Ο Εθνικοσοσιαλισμός (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) με μπόλικη από Μητσοτάκη που λειτουργεί μονίμως εδώ και χρόνια δεν σας χάσασε, έ;
...
Καλά εσείς δε σέβεσται τη λαϊκή ετυμηγορία;
Επειδή δεν παίρνει θέση υπέρ Μπουτάρη πχ ο ΣΥΝ πάμε σε βρώμικο 89; Τι είναι αυτά που λέτε;
Πρέπει δηλαδή να αποτελεί νομοτέλεια για την (πραγματική) αριστερά, η δικαίωση κάθε αποτυχημένου ή γραφικού, επειδή τον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ελλείψει άλλων ικανών ή εξαιτίας λανθασμένων επιλογών του;
...
Όσα χρόνια παρακολουθούσα την καρικατούρα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, το πασοκ κατηγορούσε το ΚΚΕ για δήθεν ανίερες συμμαχίες με τη νδ, κάθε φορά που ετίθετο ζήτημα β'' γύρου. Πέρα από τη μονοτονία μέχρι χασμουρητού, στα όσα επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο κόμμα, να τους ενημερώσω ότι στη λούμπα που θέλουν να μας ρίξουν ακόμη μια φορά, δεν θα πέσουμε. Σας ξέρουμε καλά και τα πράσινα και τα μπλε λαμόγια και μας είσαστε εξίσου απεχθείς. Εμείς δεν μπαίνουμε στη λογική του λιγότερου κακού, κυρίως γιατί είσαστε εξίσου κακοί εσείς και η πολιτική που ακολουθείτε. Επομένως οι προσπάθειες να μας περιθωριοποιήσετε μέσω αυτής της λάσπης, σας επιστρέφεται, μην σας τη στερήσουμε κι όλας, αφού έχετε μάθει να ζείτε μέσα σ'' αυτή...
...
Από που και ως που ικανος manager o Σγουρος; Ικανός στο να ντοπάρει αθλητές; Αυτό θα διερευνηθεί ποτέ; Από τότε που έφυγε από την Άρση βαρών και κόπηκε η ντόπα, είδατε τι κάνουν τα παλικάρια μας...Τελευταίοι σε κάθε διοργάνωση
...
Η θεση του ΚΚΕ ειναι κρυσταλλινη !! Μαυρο και στους δυο μονομαχους!! Επιπλεον προκαλει οργη και γελοια να μιλα το ΠΑΣΟΚ που ειναι το πιο βρωμικο κομμα που περασε ποτε απο αυτον τον τοπο για βρωμια! Ανιερες συμμαχιες κυριοι προβοκατορες του ΠΑΣΟΚ υπαρουν μονο στην ΙΚΑΡΙΑ . Ολοι σας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, ΛΑ.Ο.Σ και ..εφοπλιστες λυσσαξατε στον κοκκινο βραχο . Και δεν θα σας βγει ομως!
...
Δηλαδή, μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει το δικαίωμα να κάνει ευκαιριακές συμμαχίες ακόμα και με το ΛΑΟΣ; Στα άλλα κόμματα απαγορεύεται;
...
Γιατί οι συμμαχίες να είναι ανίερες και "πισώπλατες" άραγε??
Δεν θα μπορούσαν να συνεργασθούν όλοι για το καλό?? Είμαστε επιρεπείς στις δολοπλοκίες
...
Τωρα παλι θελουν τους "σταλινικους" ψηφους των "παρανοικκων" που ψηφιζουν ΚΚΕ:)))
...
Το ΠΑΣΟΚ πόνεσε απ'' την καταφανέστατη άνοδο των δυνάμεων του ΚΚΕ στον α΄ γύρο των εκλογών και προσπαθεί τώρα με τη γνωστή συνταγή της λασπολογίας να κερδίσει πόντους στο β΄γύρο.
...
η κατηφόρα σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τέλος. Αφού εκβιάσατε τον λαό για τον χαρακτήρα των εκλογών την πρώτη Κυριακή, αλλά σας βγήκαν 1.200.000 λιγότερα ψηφοδέλτια αλλάξατε και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι τώρα ψηφίζουμε για τον Καλλικράτη. Όμως ούτε αυτό σας βγαίνει και ξαφνικά μας ξεφουρνίζετε το 89. Τελικά εκτός από εκβιαστές, γκεμπελιστές και πεμπτοφαλαγγίτες είστε και επικίνδυνοι. Η ψήφος του λαού είναι αντιμνημονιακή, ακόμα και αυτών της αποχής.
...
Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα ? Βρωμικο 89 χωρις Μητσοτακη και Κουβελη δεν γινεται , και αυτοι αν δεν κανω λαθος ειναι συμμαχοι του Πασοκ αυτη την στιγμη , εκει φτασαμε . Νεες δυναμεις πρεπει να αναδυθουν στον χωρο της Κεντροαριστερας γιατι εχουμε τον απολυτο εξευτελισμο της σοσιαλδημοκρατιας , ο μονος που αρθρωσε πεντε σωστες κουβεντες ειναι ο Καστανιδης και ειναι προς τιμη του .
...
Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα ένας ψηφοφόρος του ΚΚΕ, όπως εγώ, να μπει σε δίλημμα, μετά από αυτά τα εμετικά και κατευθυνόμενα από το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύματα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει να ψηφίσει. Ούτε καν για να σταματήσει να βλέπει τον αστείο τον Ψωμιάδη να γελοιοποιεί τον τόπο του. Δεν μπορεί να γίνει διάκριση ανάμεσα σε ένα επικίνδυνο κόμμα και κυβέρνηση με έναν επικίνδυνο και αστείο περιφερειάρχη.
...
Λίγα λόγια για το βρώμικο 1989: Το "βρώμικο 89" το δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας πούλησε στον Κοσκωτά τον περίφημο Κουτσονόμο έναντι 2 εκατομμυρίων δολλαρίων. Σύσσωμο το Πα.Σο.Κ. ψήφισε τον Κουτσονόμο, και αμέσως μετα την αποκάλυψη ότι δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο εμφανέστατη συγκάληψη απατεώνων, το ίδιο το Πα.Σο.Κ. παρέπεμψε πανψηφεί τον Μένιο στην δικαιοσύνη... Τα χρήματα βρέθηκαν στην τράπεζα και δεσμεύτηκαν, ενώ εν συνεχεία το ειδικό δικαστήριο αθώωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου με 1 ψήφο διαφορά λόγω... "αμφιβολιών" και "υγείας"! Στην ουσία ο πραγματικός λόγος "αθώωσης με 1 ψήφο" ήταν το ότι εαν τον καταδίκαζε θα είχαμε εμφύλιο στην Ελλάδα (1,5 εκατομμύριο πρασινοφρουροί διορισμένοι). Αυτή είναι η "Ελληνική δικαιοσύνη". Εαν στην θέση του Ανδρέα ήταν ένας απλός πολίτης θα έτρωγε τουλάχιστον 20 χρονάκια στον Κορυδαλλό. Αυτή είναι η εφαρμοσμένη "ισονομία" και η "δικαιοσύνη" στην Ελλάδα, και αυτό είναι το "βρώμικο 89"! Και ας μην μιλήσουμε και για τον εκλογικό νόμο Κουτσόγιωργα την ίδια εποχή, όπου έφερε την Ελλάδα σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις ενώ η οικονομία ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης... και στερούσε την κυβέρνηση σε ένα κόμμα που είχε λάβει το 46,2% (και όχι το 41% που κυβερνούσε η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Ελλάδας). Τέλος, πολλές φορές αναρωτιέμαι ποιος ήταν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην νεοΕλληνική ιστορία. Ο Ανδρέας ή ο Μένιος? ΥΓ όσο για την μπλόφα του Πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές σας το είχα πεί ότι παίζεται πολιτικό παιχνίδι. Και δυστυχώς δεν παίξανε πολλοί.
...
Μην μιλατε για βρωμικο 89 γιατι εγω το εζησα. Και το εζησα υποστηριζοντας τον Ανδρεα οταν το σημερινο Πασοκ με πολους απο τους υπουργους του, ηταν αντιθετο τοτε στον προεδρο και τον ηθελαν στη φυλακη. Ετσι λοιπον οι ακαπνοι του αντιδικτατορικου αγωνα συνομωτες τοτε, και υπουργοι του Σημιτη και του μικρου ΓΙΩΡΓΑΚΗ,σημερα κυβερνανε την χωρα Ο Ανδρεας για να αντιμετωπισει την συνομωσια το 89 εκανε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και επεβαλε στο ψηφοδελτιο ως πρωτο στο επικρατειας τον στρατηγο ΜΑΡΚΟ ΒΑΦΕΙΑΔΗ οταν οι εξυνχρονιστες απειλουσαν να φυγουν απο το κινημα,για αυτην την επιλογη του. Αλλα εκεινος ηταν ο Ανδρεας.και δεν μασουσε. Για αυτους τι να πει κανεις σημερα?. Μια παλια αριστερη φραση νομιζω οτι τους παει καλυτερα. Ειναι απλα ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ..Το πασοκ τελειωσε και εμεις ο λαος αμεσα πρεπει να δημιουργησουμε μια νεα κεντροαριστερη μεγαλη πατριωτικη παραταξη. Αυτο επιγει..Αυτο ειναι το ζητουμενο Και αυτο μπορει να γινει απο τους πιο φτωχους και απλους ανθρωπους του λαου μας,που ειναι και οι πιο τιμιοι.
...
Όταν το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με κόμματα της Αριστεράς τότε είναι "σοσιαλιστική συμμαχία", "σύμπραξη προοδευτικών δυνάμεων" και διάφορες τέτοιες αρλούμπες! Όταν η ΝΔ συνεργάζεται με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ γιατί τους συνδέει η αντιμνημονιακή στάση (δηλ. κάτι ουσιαστικό και ρεαλιστικό ενάντια σε μια πολιτική που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό) τότε είναι "βρώμικο 89". Βαφτίστε το όπως θέλετε ... σύντροφοι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ με τις προοδευτικές ιδέες περί κοινωνικής ισότητας και δικαιοσύνης και τον sui generis σοσιαλισμό σας
...
Οι ΠΑΣΟΚοι ας ψάξουν τις ανύπαρκτες διαφορές με τη ΝΔ, που έχουν γίνει ίδιοι και όμοιοι εδώ και χρόνια και ας αφήσουν τις δικαιολογίες
...
Οσο τους κανουν τα γουστα είναι καλοί όταν τους λένε την αλήθεια ειναι Γκέμπελς.
Προς γνωση και συμόρφωση.
...
στην πελοποννησο ηδη το βρωμικο 89 το εκανε πραξη το ΠΑΣΟΚ
...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη