12 Νοε 2010

Ρε πόσο μαλάκας είσαι;

Ένα από τα πιό ενοχλητικά σχόλια που έκοψα ως διαχειριστής ήταν αυτό πριν ένα λεπτό:
"συγχαρητήρια για την ενημέρωση. Σπεύσατε αμέσως να βάλετε το θέμα με τον Ηρακλή, για να κάνετε κακό στον Μπουτάρη. Πόσα πήρατε;"
Μα τι λες ρε μαλάκα! Επειδή κατάλαβες ότι η γκάφα θα στοιχήσει στον υποψήφιο που προτιμάς, εμείς πρέπει να κρύψουμε μια είδηση που συζητιέται αυτή την ώρα σε όλα τα ραδιόφωνα και σε 5.000 sites???
Ε, πόσο μαλάκες μπορεί να γίνονται μερικοί ! Κατηγορείς εμάς για μεροληψία και λες ηλιθιότητες "πόσα πήρατε", επειδή δεν κρύψαμε μια είδηση, που παίζεται έτσι κι αλλιώς σε χιλιάδες σάιτς! Ρε πόσο μαλάκες σας κάνει η κομματική συμπάθεια; (Λέω κομματική κι όχι προσωπική, γιατί μόνο τα κομματόσκυλα, έχουν τέτοιες αντιδράσεις).
Και το Γιάννη Μπουτάρη τον αγαπάω, αλλά το είπαμε χίλιες φορές δημόσια: μπροστά στην αλήθεια, δεν καταλαβαίνουμε ούτε τη μάνα μας. Μυαλό θέλει; Πρώτη φορά διαβάζεις taxalia?

Εκτός αν διαβάζεις πρώτη φορά και δεν κατάλαβες τι ακριβώς είναι αυτό που διαβάζεις ! Τότε σε συγχωρώ. Με τόσα στημένα ψευτομπλογκ, μπορεί να μας μπέρδεψες με τους επαγγελματίες "αποκρυψίες".

vp/taxalia
(υ.γ. προς normal αναγνώστες:  Είναι λογικό και αναμενόμενο οι φίλοι του κ.Μπουτάρη, να "ξεχυθούν" για να σώσουν την κατάσταση. Το ίδιο θα έκανε και η άλλη πλευρά σε ανάλογη γκάφα (ε, γκάφα είναι, μη βιάσουμε τη λογική μας για να γίνουμε αρεστοί!). Όπως μπορείτε να δείτε εγκρίνουμε όλα τα σχόλια υπεράσπισης του κ.Μπουτάρη και γενικά εγκρίνουμε όλα τα σχόλια. Αλλά όχι του τόσο χοντρομαλάκα, που βλέπει παντού ανθρώπους να τα παίρνουν, επειδή δημοσιεύσαμε το επίσημο δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ! Δηλαδή όταν βάζουμε δελτίο τύπου του Μπόλαρη, τα παίρνουμε από τον Μπόλαρη, όταν βάζουμε του Βενιζέλου, τα παίρνουμε απ΄το Βενιζέλο;  Ε, άι σιχτίρ πιά ε τα κομματόσκυλα, που αισθάνονται ιερή υποχρέωσή τους να προπαγανδίζουν! Φασιστοειδή που θέλουν να φιμώνεται ό,τι δεν τους βολεύει!)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη