2 Νοε 2010

Συνέντευξη τύπου του πρόεδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Μόσχος Γιαλένιος με θέμα : "Αποτίμηση και συμπεράσματα για την προεκλογική εκστρατεία στην περιφέρεια". Ο κ. Γιαλένιος αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του υποψήφιου περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη που θα αποτυπωθεί την ερχόμενη Κυριακή στην...
 κάλπη με νίκη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ έδωσε απάντηση και στην πρόσφατη συνέντευξη του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, λέγοντας ότι πρόκειται για κεντρική πολιτική του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει ο επίσημος κομματικός μηχανισμός να επιτίθεται, πετώντας "λάσπη" στους υποψηφίους που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά τα έργα με τα περίφημα "45αρια" είπε ότι αυτά δεν προέκυψαν με απευθείας αναθέσεις όπως είπε προσφάτως ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, αλλά με διαγωνισμούς και μάλιστα με τη νομοθεσία που θέσπισε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το 1985 και ότι ανατέθηκαν σε 110 μικρές και μεσαίες εργοληπτικές εταιρίες. Για τις διπλοβάρδιες στα σχολεία της Θεσσαλονίκης είπε ότι ήταν στο 38% και τώρα είναι στο 10% και ότι ο Ψωμιάδης υλοποίησε το 95% του προεκλογικού του προγράμματος. Για τη λίμνη Κορώνεια είπε ότι το 2003 η Νομαρχία Θεσσαλονίκης παρέλαβε την Κορώνεια χωρίς σταγόνα νερό και το 2010 υπάρχει ξανά λίμνη.


"Το πραγματικό μήνυμα που πρέπει να δώσει ο λαός της Μακεδονίας είναι ότι η Μακεδονία χρειάζεται έναν περιφερειάρχη που σηκώνει τα μανίκια, διεκδικεί, δεν κρύβει τα λόγια του και ξέρει να στοχεύει για το μέλλον. Η Μακεδονία δεν χρειάζεται έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο, ούτε έναν διαχειριστή του μνημονίου" είπε ο κ. Γιαλένιος".
http://lefteria.blogspot.com/2010/11/blog-post_5878.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη