10 Νοε 2010

Ποιοί προηγούνται σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη. Μάχες ...σώμα με σώμα


Σώμα με σώμα παλεύουν Ευθυμίου και Σαλαγκούδη
στο Ε' διαμ. 


Απόλυτα δικαιώνονται οι προβλέψεις μας ("ακτινογραφίες"), σχετικά με τους υποψήφιους που θα κερδίσουν τη μάχη του σταυρού. Θα τα παρουσιάσουμε αναλυτικά, όταν έχουμε επίσημα αποτελέσματα (ζήσε Μάη να φας τριφύλλι....)

Αναλυτικά, από τα μέχρι τώρα ανεπίσημα:

Συνδυασµός Μπουτάρη


Από τον συνδυασµό του Γιάννη Μπουτάρη φαίνεται πως επανεκλέγονται οι δύο δηµοτικοί σύµβουλοι της παράταξης Παναγιώτης Αβραµόπουλος και Ανδρέας Κουράκης στο Ε’ ∆ιαµέρισµα και οι Νίκος Φωτίου, Στεφανία Τανιµανίδου και Μαρία Σταυρίδου.
Στο Α’ ∆ιαµέρισµα προηγούνταν η....
 εικαστικός Ελλη Χρυσίδου και οι Σταύρος Κωνσταντινίδης, Γιώργος ∆ηµαρέλος, Στάθης Αβραµίδης.
Στο Β’ ∆ιαµέρισµα προηγούνταν οι...

 Γιώργος Γιακουµίδης και Λευτέρης Κιοσέογλου,
στο Γ’ ∆ιαµέρισµα οι Γιώργος Γεράκης και Θανάσης Παππάς,
στο ∆’ οι Μαρία Πασχαλίδου, Λάζαρος Ζαχαριάδης και ∆ήµητρα Αγκαθίδου (εκλεγµένη µε την παράταξη Αράπογλου) .

Συνδυασμός Γκιουλέκα


Οι παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου φαίνεται ότι κρατούν δυνάμεις στο συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα στο Α' Διαμέρισμα προηγούνται καθαρά ο Χάρης Αηδονόπουλος (1.537 σταυροί) και ο Βασίλης Γάκης (1.401), ενώ έπονται η Μελίνα Δερμεντζοπούλου (578), ο Στέφανος Γωγάκος (560), η Τζένη Σακελαρίδου (532), ο Δημήτρης Στάνγκος (493) και η Καρολίνα Παππού (386). Στο Β' (χωρίς να έχει ενσωματωθεί μεγάλος αριθμός εκλογικών τμημάτων) προηγούνται οι Χρυσούλα Γιαταγάνα, Αφροδίτη Χρυσοχόου, Κώστας Μπλετσογιάννης και Σωτήρης Μαγόπουλος και στο Γ' η Ευαγγελία Ξουρή και ο Θωμάς Τιμαμόπουλος. Στο Δ' η Πολυξένη Δρίτσα, ο Γιώργος Ασπασίδης, ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος και ο Γιάννης Πάιδας.

Στο Ε' η μέχρι στιγμής σειρά κατάταξης είναι η εξής: Κώστας Καζαντζίδης (1.340), Λίτσα Κολοβού (1.108), Βενιαμίν Καρακωστάνογλου (1.077), Αννα Ευθυμίου (948), Ανθή Σαλαγκούδη (906), Νίκος Παπαδόπουλος (889), Πέτρος Εγγλέζος (766), Νίκος Μακραντωνάκης (739), Πάρης Σαββαΐδης (716), Αναστάσιος Μάνθος (712), Αντώνης Βακάλης (569) και Σωκράτης Δημητριάδης (553). Σε όλα τα αποτελέσματα πάντως η ενσωμάτωση δεν είναι ακόμη μεγάλη από τα υπόλοιπα διαμερίσματα.
(ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη