21 Νοε 2010

Το Fair Play είναι άγνωστο στο "Καραϊσκάκη"

Ντροπή για τον Ολυμπιακό... Ήθελε τη συντριβή μίας 9μελούς ομάδας!

Το παιχνίδι είναι στο 82', ο ΠΑΟΚ χάνει με 3-0 και παίζει με 9 παίκτες και χωρίς αρχηγό (!) εξαιτίας του τραυματισμού του Στέλιου Μαλεζά, καθώς ο Μάκης Χάβος είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του.
Οι Ολυμπιακοί όμως δεν φαίνεται να γνωρίζουν τίποτε από fair play και συνεχίζουν μέχρι το 93' να παίζουν δαιμονισμένα για να πετύχουν κι άλλα γκολ!

Επιτίθενται συνεχώς με ατομικές ενέργειες και σέντρες κυρίως από δεξιά με τον Ρόμενταλ που χάνει και δύο ευκαιρίες απέναντι στην ελλειπή άμυνα του ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για μία ανεπίτρεπτη λογική από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν τους φτάνει η επικράτηση και επιζητούν τη συντριβή ενός αντιπάλου, που έχει γονατίσει, όχι λόγω αδυναμίας ή διαφοράς κλάσης, αλλά λόγω αριθμητικής μειονεξίας. Ντροπή τους...
Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την απίστευτη βλακία του Ίβιτς να ζητήσει ουσιαστικά από τον Παμπορίδη την αποβολή του. Η απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, έδειχνε ότι είχε το 2άρι στο τσεπάκι του. Σε δύο περιπτώσεις ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Δικέφαλο, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί εντονότατα...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη