20 Νοε 2010

Πώς τα πήγε το taxalia στα ονόματα των υποψηφίων;

Επειδή τα γραπτά μένουν

Στις 2 Νοεμβρίου, ανεβάσαμε το άρθρο "Ακτινογραφία" του συνδυασμού Γκιουλέκα. Ποιοί έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν
Στις 3 Νοεμβρίου, ανεβάσαμε το άρθρο "Ακτινογραφία" του συνδυασμού Μπουτάρη. Ποιοί έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν

Σε αυτά κάναμε την πολύ τολμηρή και παρακινδυνευμένη απόπειρα να προβλέψουμε τα ονόματα των πρώτων 20, μεταξύ των 80 περίπου ονομάτων κάθε συνδυασμού.

Ήρθε λοιπόν και για αυτό, η ώρα του απολογισμού :

Στο ψηφοδέλτιο Μπουτάρη, από τα 20 ονόματα του "Top 20", στο top20, βρίσκονται τα 15. Τα υπόλοιπα 5 είναι κοντά στην 20 και εκλέγονται όλοι ! (με μία επιφύλαξη για έναν μόνο).
Επιτυχία 19/20 ή 95%  (ή για τους πολύ γκρινιάρηδες 15/20 ή 75% ).

Στο ψηφοδέλτιο Γκιουλέκα, η επιτυχία είναι ακριβώς ίδια: στους πρώτους 20 βρίσκονται 15 από το δικό μας top20, ενώ και οι 5 που είναι στους πρώτους 20 βρίσκονται στην ομάδα "έχουν πολλές πιθανότητες" της πρόβλεψή μας.
Επιτυχία 20/20 ή 100% (ή για τους πολύ γκρινιάρηδες 15/20 ή 75% ).


Νομίζετε ότι ήταν εύκολο; Ίσως τώρα που είδαν τα αποτελέσματα κάποιοι, να πουν, "ε, και γω αυτούς έλεγα μωρέ....".  Όταν υπάρχει χάος σε σχέση με τα δημοτικά διαμερίσματα, που κάνει κάθε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη;
Δεν ευελπιστούμε βέβαια, ότι θα λάβουμε τα συγχαρητήρια όσων ....εκτονώθηκαν με την αποτυχία της "τεχνικής ανάλυσης" (που απέτυχε όχι γιατί ήταν λάθος δομημένη ή υπήρξαν λάθος εκτιμήσεις, αλλά γιατί μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, έγιναν πράγματα και θαύματα τα οποία λίγο πολύ, όλοι μάθατε). Ούτε τα θέλουμε, ούτε τα χρειαζόμαστε.

Απλά, το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, καταλαβαίνει....

(οι υπόλοιποι, στους οποίους δεν απευθυνόμαστε, οι "ακάλεστοι", αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του ελεύθερου ανοιχτού συν-ιστολογίου των πολιτών, από την εφημερίδα ή το κανάλι, που έχει "οικονομικές ανάγκες", ας μας κάνουν την ύψιστη τιμή, να μη μας διαβάζουν, pls..Το μαγαζί είναι μόνο για φίλους. Για τη μεγάλη παρέα του taxalia. Ξέρουμε ότι ενοχλούνται πολλοί, αλλά τι να κάνουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε φίλε εκδότη; Κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί που μας διαβάζουν ! Να τους σκοτώσουμε;)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη