2 Δεκ 2010

ΠΑΟΚ - ΜΠΡΙΖ στις 10, στον ΑΝΤ1

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι απλά. Παίζει στην έδρα του κόντρα στην τελευταία ομάδα του ομίλου του και θα πρέπει να κερδίσει. Αυτό από μόνο του δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση αλλά σίγουρα θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Η πορεία του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν μέχρι στιγμής εξαιρετική και έχει όλα τα φόντα να περάσει στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει στον τελευταίο αγώνα των...
 ομίλων να πάρει ισοπαλία από την Ντιναμό για να προκριθεί.


Τα πλάνα του Χάβου

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπριζ. Ο Μάκης Χάβος προβληματίζεται για τον Μπουσαϊντί που δεν είναι απολύτως καλά. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Ζουέλα.

Αντίθετα, ο Χάβος υπολογίζει στη βασική του ενδεκάδα τούς Ίβιτς και Βιτόλο, που απουσίασαν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Έτσι, όπως προκύπτει με τα ώς τώρα δεδομένα, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζουέλα (Μπουσαϊντί) και Σακελλαρίου στα άκρα της άμυνας με τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο. Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Ίβιτς, που θα έχει στα πλάγια τον Βιερίνια και τον Ελ Ζαρ. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Η UEFA «απειλεί» την Τούμπα

Στην ΠΑΕ έφθασε πρόστιμο 40.000 ευρώ για τα γεγονότα στον εντός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ και παράλληλα η προειδοποίηση για τιμωρία της έδρας αν συμβεί το παραμικρό κόντρα στη Μπριζ. "Δεν θέλουμε να δούμε ούτε κροτίδες, ούτε βεγγαλικά", διαμήνυσαν οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Τιμωρία μπορεί να επιφέρουν ακόμη και οι πυρσοί-πυροτεχνήματα που είχαν ανάψει στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Και δεν είναι λόγια του αέρα τα όσα μεταφέρονται από την UEFA. Τις διαθέσεις της τις δείχνει στέλνοντας το Γερμανό Ράινερ Κοχ, μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της, ως παρατηρητή του αγώνα με την Μπριζ με σαφή εντολή να καταγράψει στην έκθεσή του το παραμικρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα έφεσης, εντός τριών ημερών, για το πρόστιμο των 40.000 ευρώ. Το αν θα το ασκήσει θα εξαρτηθεί από την έκβαση του αγώνα με την Μπριζ. Αν ο κόσμος στις κερκίδες είναι άψογος, τότε ίσως χρησιμοποιήσει το δικαίωμά της.

Άλλωστε, η UEFA, πολλές φορές στο παρελθόν, έχει αποδείξει ότι αυξάνει αντί να μειώνει τα πρόστιμα στις εφέσεις, ενώ δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι εκκρεμούν ακόμη οι αποφάσεις της για γεγονότα που είχαν συμβεί στα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε και τη Βιγιαρεάλ.

SIGMALIVE
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη