19 Δεκ 2010

Ο Γιάννης Μπουτάρης στη συγκέντρωση αγανακτισμένων κατοίκων του 2 Δ.δ. Θεσσαλονίκης

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του 2 Δημοτικού διαμερίσματος Θεσσαλονίκης την 18 Δεκεμβρίου 2010, μαζί με τους «Συλλόγους τους Δράση και Αναγέννηση», ενάντια στην Πορνεία που τους έχει πνίξει στην περιοχή τους (1ον Οίκοι Ανοχής δίπλα σε Εκκλησιές, Μοναστήρια, Παιδικές Χάρες και κολλητά στα σπίτια τους, 2ον Πεζοδρομιακή ανεξέλικτη...
 Πορνεία, μέρα και νύχτα, Ελληνική και Εισαγόμενη, ο αριθμός των εκδιδόμενων Γυναικών και Ανδρών είναι πολύ μεγάλος, 3ον Ναρκωτικά και 4ον την Πλήρη Εγκατάλειψη της περιοχής τους από τον Δήμο τους).
Στην συγκέντρωση και την πορεία τους στην περιοχή, παρευρεθήκαν Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης και ο Νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.
Όλοι συμφώνησαν με τα περιβλήματα και ο Γιάννης Μπουτάρης, ενώ πρώτα συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους και παιδιά, ανέλυσε το πρόγραμμα του, που βρήκε συμφώνους τους κατοίκους.
Οι σύλλογοι και οι κάτοικοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων μέχρι την τελική Δικαίωση τους!!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη