28 Δεκ 2010

Φ. Κρανιδιώτης: Τέλος η εποχή της άνευρης επικοινωνίας

Διευκρινίσεις περί των χαρακτηρισμών του για «ντιντήδες» ενόψει των αλλαγών που ετοιμάζει ο Αν. Σαμαράς στη ΝΔ έδωσε μέσω του realfm 97.8 ο Φ. Κρανιδιώτης.

Αναταράξεις εντός και εκτός Ρηγίλλης προκάλεσε η τελευταία αρθρογραφία του Φ. Κρανιδιώτη ενόψει των αλλαγών που θα ανακοινώσει ο Αντώνης Σαμαράς καθώς ο επικεφαλής του «Δικτύου 21» μέσω της ιστοσελίδας www.antinews.gr έδωσε την κατεύθυνση στην οποία, όπως εκτιμά, θα πρέπει να κινηθεί ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Κρανιδιώτης, στενός πολιτικός φίλος και άτυπος σύμβουλος του Αν. Σαμαρά έκανε λόγο για «ντιντήδες» και «αδερφίστικα κόλπα με τα οποία δεν γίνεται πολιτική».

Μιλώντας στον realfm 97.8 ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε πως η αρθρογραφία του δεν αφορά στη ΝΔ, πως μιλά για πολιτικές συμπεριφορές χωρίς αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποια πρόσωπα ενώ επέμεινε πως πιστεύει στις πράξεις και στις ιδέες της πολιτικής και όχι της «συσκευασίας, του μάρκετινγκ και της πολιτικής επικοινωνίας».

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του Αντώνη Σαμαρά» είπε ο κ. Κρανιδιώτης ο οποίος χαρακτήρισε «φίλο και συναγωνιστή» τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Έπλεξε το εγκώμιο του μετριοπαθούς Κ. Χατζηδάκη ενώ ερωτηθείς για το θέμα της συναίνεσης και τις θέσεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο Δ. Αβραμόπουλος εκτίμησε ότι δεν διαφέρουν οι απόψεις τους, παρά μόνο το ύφος με το οποίο τις διατυπώνουν.

«Έχω σκληρές απόψεις γιατί οι καιροί το απαιτούν» σημείωσε παίρνοντας για μία ακόμη φορά αποστάσεις από τον «μεσαίο χώρο» και τον Α. Σπηλιωτόπουλο που διεκδικεί την πατρότητα της στρατηγικής του Κ. Καραμανλή.

«Η ΝΔ υπό τον Σαμαρά δεν πρόκειται να επιστρέψει στην άνευρη επικοινωνία. Μεσαίος χώρος δεν υπάρχει. Υπάρχει το πολιτικό κέντρο και η πατριωτική του προσφορά» είπε ενώ για τον επικοινωνιολόγο Γ. Λούλη τόνισε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι ανήκουμε και οι δυο στο ανθρώπινο είδος...».

Πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=34293&catID=1
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη