7 Δεκ 2010

Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη

@Ο πρωταγωνιστής του τουρκικού σήριαλ "Κισμέτ" (Dudaktan Kalbe) γνωστος ως Kenan, (Burak Hakki), ζήτησε 15.000€ για να εμφανιστεί για δύο ώρες σε club της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με τις θαυμάστριες του.

@Ασύρματη, δωρεάν πρόσβαση στο κοινό σε 11 κτήρια με υπηρεσίες της θα παρέχει ως το τέλος του χρόνου η νομαρχία Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής του..
 πολίτη στο δημόσιο διάλογο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Συμμετοχής: e-Dialogos.

@Δεκάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ETITBE για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται ο ΑΝΤ1 και το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με αφορμή τις χθεσινές απολύσεις. Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο της 6ωρης στάσης εργασίας που έγινε σε συνεννόηση με την ένωση τεχνικών της Αθήνας (ΕΤΙΤΑ) . Στο σημείο και σε ένδειξη συμπαράστασης, βρέθηκαν μέλη της διοίκησης της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ένωσης τεχνικών ραδιοφώνων (ΕΤΕΡΘ), του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του ΠΑΜΕ και φυσικά πολλά μέλη του Ασύνταχτου Τύπου.

@Περίπου 110.000 υπολογίζονται πανελλαδικά οι εμποροϋπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι που βρέθηκαν εκτός εργασίας το 2010, με το 20-30% αυτών να αφορά το Νομό Θεσσαλονίκης, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων του νομού, που έχει εγγεγραμμένα 3.000 μέλη. Η πρόεδρος της Ένωσης, Σοφία Καλαντίδου, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για νέο κύμα απολύσεων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και την περίοδο των εκπτώσεων που ακολουθεί.

@Σε δικαστήριο ανηλίκων παραπέμθηκε να δικαστεί ο 16χρονος που συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη σε επεισόδιο, στο περιθώριο των εκδηλώσεων και πορειών που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

@Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην τοποθέτηση του αδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εξεδήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κάλεσε την πολιτεία "να μην εμποδίσει το έργο των συνεργείων με αυταρχικό τρόπο".

@Ερώτηση στη Βουλή έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος για την τοποθέτηση της Ημισελήνου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έργο το οποίο τοποθετήθηκε ήσυχα, ήσυχα, χωρίς κανείς να ενοχλήσει το συνεργείο, αντίθετα με το "άγαλμα Καραμανλή" για το οποίο ...αγχώθηκαν πολλοί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη