3 Δεκ 2010

Τα 'χώνει' χοντρά η Όλγα Κεφαλογιάννη στον Γερουλάνο για καθυστερήσεις...

«Σε μια περίοδο αυξημένης αβεβαιότητας για τον Ελληνικό Τουρισμό, εκείνο που θα περίμενε κανείς από την πλευρά της Κυβέρνησης είναι πολιτικές στήριξης και όχι αναβλητικότητα και
σπασμωδικές κινήσεις.
Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί κρίσιμο κλάδο αιχμής για την αύξηση του αριθμού επισκεπτών στην χώρα μας. Μπορεί να συμβάλλει στην άμεση αύξηση των τουριστικών εισπράξεων, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη σε σειρά τουριστικών επαγγελμάτων.
Οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, είχαν ολοκληρώσει την πρώτη φάση των διαγωνισμών για τη μετατροπή και λειτουργία του συγκροτήματος του Τάε Κβο Ντο σε συνεδριακό κέντρο. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όμως, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ακύρωσε τους δύο διαγωνισμούς.
Ένα χρόνο μετά, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος, στις 5 Οκτωβρίου 2010, ανακοίνωσε εκ νέου, σε συνέντευξή του, τη μακροχρόνια εκμίσθωση του κτιριακού συγκροτήματος του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο και τη μετασκευή και λειτουργία του ως συνεδριακό κέντρο.
Ήδη, έχουν παρέλθει δύο μήνες από την τελευταία δήλωση του Υπουργού και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ή εξέλιξη γύρω από το αν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στη δημοπράτηση του έργου που αφορά την μετασκευή και λειτουργία του συνεδριακού κέντρου στο συγκρότημα του Ταε Κβο Ντο ή αν υπάρχει  συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις ενέργειες που απαιτούνται.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, καταθέσαμε στη Βουλή ερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού». 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη