23 Δεκ 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ



Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Η εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Μπουτάρη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και
την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης και προγραμματίστηκε νέα συνάντηση, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, για να συζητηθούν αναλυτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν κοινές δράσεις.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε:
«Συναντήθηκα με τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον Γιάννη Μπουτάρη και συζητήσαμε το πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στην Αντιπεριφερεια Θεσσαλονίκης και το Δήμο προκειμένου να μπορέσουμε από κοινού να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Οι μητροπολιτικές αρμοδιότητες που προβλέπονται για την Αντιπεριφέρεια, καθιστούν αυτή τη συνεργασία πιο εποικοδομητική. Τα προβλήματα της πόλης είναι περά και πάνω από παρατάξεις και κόμματα και υπάρχει αμοιβαία καλή διάθεση να συνεργαστούμε στενά για την αναβάθμιση της πόλης».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη