4 Δεκ 2010

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια;

Σχέσεις "Σέχτας" και "Συνωμοσίας πυρήνων της φωτιά" διερευνά η Αντιτρομοκρατική.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι συληφθέντες στη Νέα Σμύρνη τρομοκράτες, μεταξύ αυτών και εις με το παρατσούκλι "σκύλος", ενέχονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Οι ίδιοι είχαν δολοφονήσει με 24 σφαίρες τον...
 υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής 41χρονο Νεκτάριο Σάββα, την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, έξω από το σπίτι ουσιώδους μάρτυρα για την υπόθεση του Ε.Λ.Α (Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα).
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι τρομοκράτες ετοίμαζαν τη δολοφονία ανώτατου δικαστικού.

και ρεπορτάζ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Άτομα που στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί από την αστυνομία για συμμετοχή στη συμμορία των «Ληστών με τα Μαύρα», σε σκληρές ομάδας αντιεξουσιαστών είχαν «φωτογραφηθεί» για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και στη Σέχτα Επαναστατών είναι οι περισσότεροι από τους 10 προσαχθέντες.


Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ένας ή δύο από τους προσαχθέντες είχαν επικηρυχθεί τον Μάρτιο του 2009 από τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με το πόσο των 600.000 ευρώ γιατί είχαν συμμετοχή στη «Συμμορία των Ληστών με τα Μαύρα»

Αξίζει να τονιστεί ότι γιάφκα που εντοπίστηκε στην οδό Καισαρείας απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του συλληφθέντα για συμμετοχή στη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» Παναγιώτη Αργυρού ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι συχνά έβλεπαν «περίεργα» άτομα να μπαινοβγαίνουν στην πολυκατοικία της οδού Καισαρείας.

Διαρροές από την Αντιτρομοκρατική κάνουν λόγο ότι το σύνολο των προσαχθέντων είναι άτομα γνωστά στις αρχές, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο είχαν εξαφανιστεί καθώς γνώριζαν ότι είχαν μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των προσαχθέντων θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες ενώ μόλις οι τέσσερις εισαγγελείς που βρίσκονται αυτή την ώρα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δώσουν το πράσινο φως θα γίνουν οι προσαγωγές συλλήψεις και θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των συγκεκριμένων ατόμων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη