7 Δεκ 2010

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ''MAKE A WISH'' ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

o patrick του xfactor
Το Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και
δύναμη.

Στην Ελλάδα το Make-A-Wish δραστηριοποιείται από το 1996. Από το 2009 λειτουργεί υποκατάστημά του και στην Θεσσαλονίκη. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει πραγματοποιήσει με την υποστήριξη των 250 εθελοντών του πάνω από 700 ευχές παιδιών σε όλη την Ελλάδα μέχρι σήμερα ! 

Στις 10 Δεκεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο "The Met" στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται μια εκδήλωση όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, με ένα επίσημο δείπνο, τα 30 χρόνια του Make-A-Wish International, αλλά και την προώθηση και υποστήριξη του γραφείου στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την διάδοση και την μεγαλύτερη αναγνώριση του σκοπού και του έργου του στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.
Παρουσιάστρια της βραδιάς η Ράνια Θρασκιά. Θα παίξουν ζωντανά μουσική οι Deniro. Θα τραγουδήσει ο Patrick από το x-factor!

Οι προσκλήσεις είναι έτοιμες ( τιμή πρόσκλησης 60 ευρώ) και μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί από το γραφείο του Make a Wish στη Θεσσαλονίκη, Δωδεκανήσου 27, καθημερινά 9-5μμ. Τηλέφωνο Επικοινωνιας 2310-523978

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη