5 Δεκ 2010

Φιάσκο της ασφάλειας και του MEGA η (μη) εξάρθρωση της Σέχτας;

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Δεν ταυτίζονται με όπλα τρομοκρατικής οργάνωσης τα όπλα που βρέθηκαν το Σάββατο στις γιάφκες της Νέας Σμύρνης και του Πειραιά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές βαλλιστικές εξετάσεις στα όπλα ...
που βρέθηκαν χθες σε περιοχές της Αθήνας, προέκυψε ότι δεν ταυτίζονται με τρομοκρατική δράση.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν ταύτισή τους με άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αλλη μία γιάφκα (μετά της Ν.Σμύρνης, του Πειραιά και του Αγρινίου) εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική στην Καλλιθέα, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχουν όπλα και έντυπο υλικό. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στα άλλα τρία σπίτια.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο έλεγχος υπόπτων με τις συλλήψεις να έχουν φθάσει τις εννέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός που προσήχθη από τη Σητεία της Κρήτης είναι φοιτητής από την Αθήνα και στην κατοχή του δεν βρέθηκαν όπλα παρά μόνον έντυπο υλικό.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1905734


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Σε φιάσκο εξελίσσεται η εξάρθρωση της "Σέχτας Επαναστατών" που κατάφεραν χθες ο Πάνος Σόμπολος με τους βοηθούς του Βαγγέλη Γκαιντέ και Μίνα Καραμήτρου.

Τα αστυνομικά παπαγαλάκια του χαζοΜέγκα της Μανωλίδου, της Σκορδά και των επιδέξιων αγοριών του Πέτρου Μπούτου, μετατράπηκε τις τελευταίες ώρες σε "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΣΑΝΕΛΕ" με αποτέλεσμα σήμερα που τα λαγωνικά δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, παρά μόνο το DNA σερβιέτας της εικονιζόμενης τρομοκράτισας με αντίστοιχη σερβιέτα που βρέθηκε στη Σπιναλόγκα και εικάζεται ότι ανήκει σε πρωταγωνίστρια της σειράς, να γελάει ο κόσμος με τα χάλια τους και την ανυποληψία των εκδοτών-ιδιοκτητών του καναλιού.

Αν μέσα στις επόμενες ώρες η Αστυνομία δεν προχωρήσει σε ανακοινώσεις σημαντικών στοιχείων που ν αποδεικνύουν ότι εξάρθρωσαν τη ΣΕΧΤΑ, θα μιλάμε για μια ακόμη παρωδία της Ασφάλειας σε αγαστή συνεργασία με τα σεσημασμένα αστυνομικά παπαγαλάκια!

Aει σιχτίρ ρε...

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3829
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη