7 Ιαν 2011

Προσοχή: έρχονται φαντάσματα (στην ΕΡΤ3)

Νέες κλίκες στην ΕΡΤ3 από ..φαντάσματα του παρελθόντος΄
Την επιστροφή τους από το παρελθόν και ...αίμα νέων, αναζητούν μορφές του παρελθόντος. Αγωνιστές-εραστές (της πολυθρόνας. Καλός ο σοσιαλισμός και η "επανάσταση" αλλά με 4 χιλιαρικάκια το μήνα στα εξήνταφεύγα γίνεται πιό ευκολοχώνευτος) βγήκαν από τις φωλιές τους και θέλουν να αλλάξουν τις ισορροπίες σκοτώνοντας την ΕΡΤ, για να ξαναζήσουν αυτοί.
Άνθρωποι που...
 δεν τους γουστάρει ο κόσμος ρε αδερφέ, τι να κάνουμε; θέλουν να ξαναπαίξουν ρόλο.
Άνθρωπος που ποτέ δεν ήταν στο πόστο του όλη την διάρκεια της προηγούμενης θητείας τη διοίκησης,  ανθρωπος που έχει χαρακτηριστεί ακραίος, που έβριζε την προηγούμενη κυβέρνηση και χλεύαζε τη σημερινή, ο ανθρωπος που έβριζε τα στελέχη ης ΕΡΤ3, σήμερα δημιουργεί κλίκα εις βάρος αρκετών. Μαζί με το νέο Γεν. Διευθυντή της ΕΡΤ3, κλεισμένοι στο γραφείο του προσπαθεί να επιρρεάσει της όποιες αποφάσεις του νέου Γενικού.
Έτσι πηγαίνουμε μπροστά κύριοι της κυβέρνησης, κύριε πρωθυπουργέ; Γυρνώντας σε τακτικές του παρελθόντος, δημιουργώντας κλίκες και μόνο τα΄"δικά μας παιδιά"; Ο κόσμος πάει μπροστά. Η κοινωνία προχωρά. Αν είναι δυνατόν ειδικά στο χώρο των Δημοσίων ΜΜΕ, να πηγαίνουμε πίσω με τακτικές από το παλιό κακό ΠΑΣΟΚ ή την παλιά κακή Ν.Δ. που μόνο μίσως και χάος έφερεν τη χώρα, την πήγα προς τα πίσω. Οι κλίκες δεν έχουν χώρο στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Οι άνθρωποι που είναι γνωστοί για τη σαπίλα που κουβαλάνε μέσα στη μιζέρια τους, επειδή θέλουν να το "παίζουν" μέχρι και σήμερα ότι είναι στην απέναντι πλευρά, αλλά λειτουργούν σαν χαφιέδες, δεν έχουν θέση σαν συμβούλου που το "πα΄'ιζουν" σήμερα δίπλα στο νέο Γεν. Διευθ. της ΕΡΤ3. Κύριε Χυτήρη το ξέρατε αυτό;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη