26 Ιαν 2011

Η Bild να ζητήσει από τη Μέρκελ να μαζέψει τους λαθρομετανάστες

Όπως πληροφορούμαστε από την Deutshe Welle,  η γερμανική εφημερίδα Bild, γράφει σήμερα θέμα με τίτλο: «Το άσυλο στην Ελλάδα: Θέλουμε να έρθουμε στη Γερμανία», με αφορμή την κατάληψη της Νομικής Σχολής και την απεργία πείνας των λαθρομεταναστών ως μέσο πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση για χορήγηση ασύλου.
Η εφημερίδα γράφει ακόμα ότι:...
 «Εκατοντάδες αιτούντες άσυλο άρχισαν στην Αθήνα απεργία πείνας προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες ασύλου και πολλοί λένε ‘θέλουμε να πάμε στη Γερμανία’. Οι αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε, κοιμούνται σε παράγκες, ενώ οι γιατροί αρνούνται να τους παράσχουν βοήθεια. Η Bild είναι παρούσα στη χειρότερη περιοχή της Ευρώπης σε ζητήματα ασύλου». 

Και συνεχίζοντας την επίθεση κατά της χώρας μας αναφέρει ότι: «Πρόκειται για εικόνες που δεν μπορούμε να διανοηθούμε στην Ευρώπη. Η Ελλάδα του 2011 δεν έχει πολύ μεγάλη σχέση με την Ευρώπη…..».

Εμείς, έπειτα από αυτή την «κακή» εικόνα που έχουν οι πολιτισμένοι  ευρωπαίοι με τους οποίους εμείς σήμερα, όπως ισχυρίζεται η Bild,  δεν έχουμε καμία σχέση, καλούμε την εφημερίδα Bild να εισηγηθεί στην κ. Μέρκελ, να δείξει η Γερμανία τον πολιτισμό της και την φιλοξενία της και να επιτρέψει να μεταβούν όλοι οι λαθρομετανάστες που είναι στην Ελλάδα, κατευθείαν στη Γερμανία. Εξάλλου και οι ίδιοι το επιθυμούν τόσο πολύ.

Εμείς και πάλι, σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε προς την ελληνική κυβέρνηση το άνοιγμα των συνόρων τώρα για να φύγουν οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι και να πάνε στα πλούσια σαλόνια της Ευρώπης.
Τώρα αμέσως.


ΥΓ.  Αυτοί οι "αφιλόξενοι" και "ρατσιστές" Έλληνες είναι οι ίδιοι που κάποτε, με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους, έκρυβαν και φυγάδευαν Εβραίους, τους οποίους αναζητούσαν με πάθος οι πολιτισμένοι Γερμανοί για να τους "φιλοξενήσουν". 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη