6 Ιαν 2011

Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Είναι οριστικό.

Εδώ και τρία χρόνια κυκλοφορεί το γνωστό hoax (απάτη) e-mail "ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΑΛΑ ΦΑΓΕ Η ΔΕΛΤΑ". Αυτή τη φορά ο πονηρός το έβαλε στο λεγόμενο blog της zouglas (που ευτυχώς πάτωσε και δεν απασχολεί κανέναν πλέον, αφού ο κάθε τρελός βάζει εκεί ό,τι θέλει και είναι απολύτως γελοίο και αναξιόπιστο).
Μάλιστα, ο πονηρός, για να τσιμπήσουν οι κλασικοί ηλίθιοι, οι αυτοαποκαλούμενοι...
 "πατριώτες", "σωτήρες" και λοιποί στόκοι, που θέλουν να μας ξυπνήσουν εμάς τους |κοιμισμένους", που παράλληλα είμαστε "προδότες","τα παίρνουμε", "κρύβουμε την αλήθεια απ΄τον κόσμο", το χόντρυνε πολύ. Γράφει στην εισαγωγή:
Στείλετε το τουλάχιστον σε τρείς φίλους σας και παρακαλέσετε τους να το στείλουν και αυτοί σε άλλους τρείς ο καθένας . Αν αυτό το επαναλάβουν οι φίλοι σας και οι φίλοι τους και αυτό γίνει μόνο για μια δεκαριά επαναλήψεις ,τότε όλη η Ελλάδα θα μάθει τις βρομιές τους και οι κύριοι αυτών των εταιριών θα καταλάβουν ότι ούτε κουμπάροι ούτε κυβερνήσεις ούτε τα ΜΜΕ θα μπορούν να σκεπάζουν τις βρωμιές τους . Ας ξεβρομίσουμε εμείς τον τόπο μας . Έχουμε πλέον στα χέρια μας τη δύναμη της άμεσης επικοινωνίας πολύ ποιο δυνατή από την ψήφο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=228137&cid=122

Αυτό το εμετικό είδος κοινωνικής αντίδρασης κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο, με αποτέλεσμα να αποδομείται η πραγματική "δημοσιογραφία των πολιτών". Ένα μάτσο ηλίθιοι, "τσιμπάνε" σε τέτοιες απάτες και όντως τις διαδίδουν κιόλας!!! με αποτέλεσμα οι πονηροί να παίρνουν στα χέρια τους ένα σωρό e-mails και να ξέρουν κιόλας, ποιός είναι φίλος, ποιού !

Τις στέλνουν λοιπόν στο taxalia το οποίο είναι πασίγνωστο για την απέχθειά του, στους σαλταρισμένους, που διακινούν ό,τι βλακεία τους στελνουν, για να τους δουλέψουν οι "αναρχικοί". Τους έχουν ψοφήσει στο δούλεμα οι πιτσιρικάδες, αλλά τα ζώα αυτά, όταν τους λέμε την αλήθεια, ότι "μα σε δουλέυον ρε βλήμα, κατάλαβέ το επιτέλους και μην προωθείς, ό,τι σου λένε προώθησέ το", τα βάζουν με μας! "Είστε προδότες ρε, είστε δημοσιογράφοι (λες κι έχει σημασία!), τα παίρνετε, είστε Εβραίοι, είστε μασόνοι, είστε το 666" κι άλλα τέτοια γραφικά.
Είπαμε, ο ηλίθιος είναι ανίκητος.
Και είναι ανίκητος, για τον εξής απλούστατο λόγο:
Απαντάμε στον αναγνώστη, που μας στέλει αυτή τη μπούρδα που βρήκε στη zougla: "και γιατί ρε φίλε το στέλνεις αυτό στο taxalia?"
-"Μα, είμαι τακτικός αναγνώστης σας και θα ήθελα να ξυπνήσει ο κόσμος", λέει ο βλάξ.
Δηλαδή, είσαι τακτικός αναγνώστης μας και δεν βλέπεις την μόνιμη στήλη "Απάτες στο ιντερνετ", που έχουμε στο μενού πάνω πάνω;
Δεν έχεις διαβάσει ένα από τα 500 και πλέον άρθρα που κάναμε για τις απάτες αυτές;
Για την ιστορία, και για χιλιοστή φορά, διαβάστε τι είναι αυτή η ανοησία με το γάλα ΦΑΓΕ και ΔΕΛΤΑ και την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΝΤΗ, εδώ:
ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!


Να σημειώσουμε μόνο ότι η κ.Μουντή έχει μηνύσει στις 11/2/2009, τους διακινητές του μηνύματος αυτού και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ασχολείται και με αυτή την υπόθεση και φυσικά θα συμβάλλουμε εαν χρειαστεί. Αρκετά με τους "στόκους" που θέλουν να μας ξυπνήσουν και να μας σώσουν και διακινούν κάθε χαζομάρα, με ονόματα, εταιρείες κπλ, χωρίς τον παραμικρό έλεγχο και τεκμηρίωση.

Αφιερωμένο στους στόκους:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη