25 Ιαν 2011

Φασίστες Έλληνες, πήγαν μόνο στρώματα και φαγητό στους καταληψίες της Νομικής...

Και καθόλου χαβιάρι!
Και ούτε μια μοντέλα να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους.
Το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται ξανά !
Άφησαν χωρίς φουά γκρα τους στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων μετανάστες, που κατέλαβαν τη Νομική σχολή Αθηνών !!!!!
Κύματα συμπαράστασης προοδευτικών πολιτών ζητούν να έρθουν αμέσως ενισχύσεις από το Πακιστάν, για να καταληφθεί άνετα και το....
 Πολυτεχνείο και η Φιλοσοφική και το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ, το ΤΣΜΕΔΕ, το MEGA, τα στούντιο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ και το πλατό του MASTER CHEF.
Και κάθε δημοκρατικός πολίτης αναρωτιέται εύλογα: "Μα αν δεν είναι ο προορισμός της Νομικής σχολής ενός πανεπιστημίου, να γίνεται πανδοχείο μεταναστών, τότε ποιός είναι;"
Σιγά σιγά θα απαιτήσουν να γίνονται μαθηματα οι ακροδεξιοί φασίστες !!!!!!!!
Σε ποιανού κράτους τις πανεπιστημιακές σχολές γίνονται μαθήματα ρε φασιστάκια;
Εκεί που σπούδασε ο Παπανδρέου, ο Σημίτης, ο Σαμαράς, η Διαμαντοπούλου, γινόντουσαν μαθήματα στις Νομικές; Τι καινοφανείς αλητο-θεωρίες είναι αυτές;

Εν τω μεταξύ, ακροδεξιά απολιθώματα, όπως ο βουλευτής Νάκος, τολμούν να κάνουν και ερωτήσεις!

Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα της κατάληψης της Νομικής Σχολής από δεκάδες παράνομους μετανάστες, που διεκδικούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα, κατέθεσε ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Θανάσης Νάκος.


Ο κ. Νάκος δήλωσε ότι "δυστυχώς οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με τους δεκάδες λαθρομετανάστες που ταξίδεψαν ανενόχλητοι από την Κρήτη στην Αθήνα και εισέβαλαν στο κτίριο της Νομικής, στέλνει το μήνυμα: ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει!".

Ο βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, "έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, να σοβαρευτούν και να στρέψουν την προσοχή τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, που απειλεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας".

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη