6 Ιαν 2011

Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας πέφτει στην παγίδα της υπερβολής….προκειμένου να στηρίξει μια επιλογή της κυβέρνησης...

Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί η \ δήλωση του προέδρου –προκειμένου να υποστηρίξει ένα κομμάτι φράχτη στον Έβρο- σύμφωνα με την οποία διακόσια έως τριακόσια άτομα την ημέρα (ένα μικρό χωριό όπως χαρακτηριστικά είπε) εισέρχονται από το σημείο το οποίο θέλουμε να περιφράξουμε, στην χώρα…

Κοιτάξτε τώρα την παγίδα που υπέπεσε ο πρόεδρος….

Με χρήση των «μαθηματικών της πλάκας» που έχουμε αναλύσει σε παλαιότερη ανάρτηση.. (διαβάστε εδώ>>) κάποιος μπορεί να υποστηρίξει –λανθασμένα φυσικά-…ότι:

Η νέα-κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ άφησε να εισέλθουν στην χώρα –από ένα μόνο σημείο εισόδου- περί τους εκατόν είκοσι χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Αν υποθέσουμε –πολύ συντηρητικά- ότι από ολόκληρη την υπόλοιπη χώρα –στεριά και θάλασσα- εισέρχονται άλλοι τόσοι, τότε… στην νέα διακυβέρνηση ΠαΣοΚ (των 15 μηνών) έχουν –στην καλύτερη περίπτωση- εισέλθει πάνω από 250,000 νέοι λαθρομετανάστες!!

Δηλαδή το ένα τέταρτο των παράνομων λαθρομεταναστών της χώρας…

Πράγμα το οποίο φυσικά δεν ισχύει, έτσι κύριε πρόεδρε;

Υποστηρίξτε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό του κόμματος από το οποίο προέρχεστε, αλλά κάντε το με τρόπο σοβαρό και μετρημένο, όπως αρμόζει στον πρώτο πολίτη της χώρας. Δεν χρειάζονται υπερβολές!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη