29 Ιαν 2011

Η Αίγυπτος φλέγεται αλλά να μην την… πληρώσει η Κρήτη!

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος


Οι πολιτικές εξελίξεις της Αιγύπτου ήταν γνωστές και αναμενόταν η έκρηξη της οργής που ξέσπασε με χιλιάδες διαδηλωτές να έχουν ξεσηκωθεί κατά του καθεστώτος του Χόσνι Μπουμπάρακ προκαλώντας χάος στους δρόμους του Καΐρου και του Σουέζ. Δεν υπάρχει πιο χειρότερο, πιο θλιβερό και δυσάρεστο γεγονός από..
 τις εμφύλιες συρράξεις, οι οποίες, δυστυχώς, επεκτείνονται αλυσιδωτά σε όλο τον πλανήτη σαν μια νέα μορφή παγκόσμιου πολέμου εξαναγκάζοντας τους πληθυσμούς ν’ αναζητούν νέες πατρίδες. Τα προβλήματα της χώρας μας είναι πολλά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν περισσότερα. Οι παππούδες και οι πατεράδες μας πολέμησαν για την ελευθερία της με απώτερο σκοπό να ζήσουν οι επόμενες γενιές με ειρήνη και πρόοδο.
Οι Έλληνες δεν θέλουν πολέμους, δεν θέλουν φτώχια και δυστυχία, απεναντίας, εύχονται να υπάρχει ειρήνη και ευημερία μεταξύ των λαών. Όσο και αν είμαστε φιλόξενο κράτος, ετούτη την ώρα, έτσι όπως έχουν οι εξελίξεις ανά τον κόσμο, επιβάλλεται να μην επιτρέψουμε τον ερχομό κι άλλων δυστυχισμένων ανθρώπων στη χώρα μας. Τα πολιτικά έκτροπα στη γειτονική φίλη χώρα την Αίγυπτο θα υποχρεώσουν χιλιάδες κατοίκους της να μεταναστεύσουν. Η Γαύδος και η Κρήτη τους εξυπηρετεί γι’ αυτόν τον σκοπό. Εμείς, όμως, έχουμε εθνική υποχρέωση να ελέγχουμε τα σύνορα μας...
 
http://www.yanniskakanos.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη