19 Ιαν 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΕΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΡΠΙΔΗ

Αγαπητοί φίλοι του “taxalia” θα ήθελα, απαντώντας , στην ανάρτηση που αφορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρο του Μιχάλη Ζορπίδη (εδώ), να τονίσω τα εξής:


Οι συντάκτες της συγκεκριμένης ανάρτησης μάλλον είναι άσχετοι, αδιάβαστοι ή εμπαθείς. Διαφορετικά θα ήξεραν ότι ο Ζορπίδης είναι ο μόνος που πολεμάει, με κίνδυνο μάλιστα να χαρακτηριστεί γραφικός, για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που..
 αφορούν τους Επαγγελματίες όλου του Νομού Θεσσαλονίκης.

Τρανή απόδειξη είναι το περιοδικό Επαγγελματικό Βήμα στα τεύχη του Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου 2011 που κυριαρχούν τα θέματα του παραεμπορίου, των αυξήσεων του ΟΑΕΕ, της φορολογίας των τραπεζών, του ΤΕΜΠΜΕ, του ΜΕΤΡΟ και άλλων πολλών.

Στις 8 Δεκεμβρίου μάλιστα με αφορμή την διαφημιστική προβολή στήριξης των τοπικών αγορών και των μικρών επαγγελματιών στις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς και στις 22 Δεκεμβρίου δόθηκαν 2 συνεντεύξεις τύπου στις οποίες τοποθετήθηκε ο κύριος Ζορπίδης εφ΄ όλης της ύλης οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο σύνολο του ημερήσιου τύπου.

Στις 15 Δεκεμβρίου είχε κληθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΘ ο Πρόεδρος του ΟΑΕΕ που συναντήθηκε με όλους τους κλαδικούς φορείς αρμοδιότητας του Επιμελητηρίου και του έθεσαν τις ανησυχίες τους και την απαίτηση τους για πάγωμα των αυξήσεων των εισφορών.

Σημαντικότατος επίσης είναι και ο συνεχής αγώνας του ΕΕθ και του Προέδρου του σχετικά με τις καθυστερήσεις των έργων του ΜΕΤΡΟ και τον μαρασμό εκατοντάδων καταστημάτων στις περιοχές των έργων (μόνο το ΕΕθ δια του Προέδρου του κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της εταιρίας που κατασκευάζει το έργο)

Εκτός από όλα τα παραπάνω υπάρχουν συνεχείς παρεμβάσεις προς όλα τα αρμόδια υπουργεία που μάλιστα ανακοινώνονται με δελτία τύπου .

Εξάλλου το πιο απλό είναι να μπει κανείς στο site του ΕΕΘ για να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Είναι απορίας άξιο όμως, πως αβασάνιστα χωρίς τεκμηρίωση και ανώνυμα να αναρτώνται στο blog πληροφορίες που δεν έχουν καμία βάση με την πραγματικότητα.

Δεν ξέρουμε τους στόχους και τους σκοπούς που εξυπηρετούνται, χάνεται όμως έτσι η αξιοπιστία του μέσου και της ενημέρωσης και καταδεικνύει ότι πίσω από την συγκεκριμένη ανάρτηση βρίσκονται κάποιοι θρασύδειλοι και εμπαθείς που προσπαθούν, υποκινούμενοι πιθανό, να διαβάλλουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από το σύνολο του Δ.Σ του ΕΕΘ, την Διοικητική Επιτροπή και τον ίδιο τον Πρόεδρο του Μιχάλη Ζορπίδη.

«ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΕΘ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΖΟΡΠΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ)»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη