Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

14 Ιαν 2011

Και η Ζιμπάμπουε αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία

Έλεος πλεον. 130 χώρες αποδυναμώνουν καθοριστικά τη θέση μας!
Η Ζιμπάμπουε είναι η 130ή χώρα που αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ υπό τη συνταγματική της ονομασία, σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά μέσα των Σκοπίων.
Οι πρέσβεις της Ζιμπάμπουε και της ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία χθες το βράδυ και...
 τη διαβίβασαν στο Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, Μπαν Κι Μουν. (λένε οι Σκοπιανοί)
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων συνδέουν την αναγνώριση με τη συνάντηση που είχαν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, Νίκολα Γκρούεφσκι και Ρόμπερτ Μουγκάμπε, στο περιθώριο της διάσκεψης Ε.Ε.-Αφρικής στην Τρίπολη της Λιβύης στα τέλη Νοεμβρίου.

Πηγη ενετ και makfax
Σχόλιο:Ας ελπίσουμε ότι τις αναγνωρίσεις από τα καθεστώτα της Συρίας και της Ζιμπάμπουε θα τις εκμεταλευθει το ΥΠΕΞ μιας και οι 2 χωρες δεν είναι πολύ φιλικά προσκειμενες σε ΕΕ και ΗΠΑ.
Αντι να εχουμε απαναγνωρισεις εχουμε αναγνωρίσεις. Έλεος. Μια η ‘μακεδονική’ γλώσσα, μια η ‘μακεδονική’ υπηκοότητα μια οι 130 αναγνωρίσεις!
Κυριοι τι κάνετε;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
..........
Σχόλιο-απάντηση taxalia στο τελευταίο ερώτημα "τι κάνετε;":
Προφανώς περιμένουν να φάνε 10 γκολ στο ημίχρονο ώστε να λένε "μα, τώρα δεν μπορούμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι!" (άλλοθι δηλαδή....)
Kαι κάτι πολύ σοβαρό: Οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται ότι τους έχουν αναγνωρίσει 130 χώρες, αλλά δεν έδωσαν ποτέ στη δημοσιότητα τις σχετικές διπλωματικές νότες.
Δική μας δουλειά (του ΥΠΕΞ κ.Δρούτσα ) ειναι να απευθυνθούμε διπλωματικά σε αυτές τις χώρες για να μας επιβεβαιώσουν και να μάθουμε τι είδους αναγνωρίσεις πέτυχαν τα Σκόπια (εύρος εφαρμογής).

Δείτε την είδηση στο Σκοπιανό Makfax. Λεπτομέρεια: στα υπόλοιπα Σκοπιανά ΜΜΕ, η σχετική είδηση είναι μόνο για συνδρομητές. Περίεργο...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη