31 Ιαν 2011

Τελικά Γιώργο μας έκατσε το Γερμανικό Μοντελο!


Από το papaioannou.wordpress.com

Αφού πειραματιστήκαμε με τα διάφορα μοντέλο Σουηδικό ιρλανδικό Δανία του Νότου που μπέρδευαν το Γιώργο και την κοινή γνώμη, καταλήξαμε με έξωθεν εντολές στο Γερμανικό Μοντέλο. Διότι κύριοι είναι γνωστό ότι φύση απεχθάνεται το κενό, και στην χώρα υπήρξε κενό σχεδιασμού και ηγεσίας επί μια 7ετία.
Το κενό ηγεσίας το καλύπτει η Μερκέλ και το κενό σχεδιασμού το μνημόνιο. Πράγμα ανεπίτρεπτο για ευρωπαϊκή ανεξάρτητη χώρα.

Έτσι το πολιτικό σύστημα ξανάφερε τους Γερμανούς 61 χρόνια μετά του τελευταίους νεκρούς του ΒΠΠ και το Γερμανικό μοντέλο με νέα μέτρα υποθηκεύει τη χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια.

Σήμερα αντί όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε την χώρα εκεί που τις αξίζει, συνεχίζονται τα παιχνίδια και η προπαγάνδα. Οι Γερμανοί είναι στην πόρτα και κανείς δεν λέει την αλήθεια. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ψεύδεται.

Η βασική διαφορά είναι ότι τότε το ψέμα είχε σκοπιμότητα και οδηγούσε στην εξουσία. Εδώ και λίγους μήνες το ψέμα είναι αυτοάμυνα. Ένα ολόκληρο σύστημα είναι σε άμυνα κλεισμένο σε ένα χάρτινο πύργο καταδικασμένο να σαπίσει ή να περιμένει ένα θαύμα.

Η τροία σε λίγο θα είναι ερείπια.


http://papaioannou.wordpress.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη