21 Ιαν 2011

Αντικαταστατική η αλλαγή συμβόλου της ΝΔ;

Αγαπητό TAXALIA,


Eπειδή πολύς λόγος έγινε για το σήμα της Ν.Δ. σας παραθέτω τα εξής:

Άρθρο 1, παρ.3 του Καταστατικού της Ν.Δ., έκδοση 2007 (μετά το 7ο Συνέδριο), όπως βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα της Ν.Δ.: «Έμβλημα του Κόμματος είναι τα αρχικά κεφαλαία γράμματα του τίτλου του (Ν.Δ.) και μεταξύ τους αναμμένος πυρσός, τον οποίο...
 κρατάει ένα χέρι. Η φλόγα του πυρσού κλίνει προς το γράμμα Ν. Η όλη σύνθεση μπορεί, κατά περίπτωση, να περικλείεται σε κύκλο. Τα κεφαλαία γράμματα Ν.Δ. και ο κύκλος που τα περιβάλλει έχουν χρώμα κυανό, ο πυρσός και το περίγραμμα του χεριού μαύρο και η φλόγα πορτοκαλί.»

«…Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται, δεν μπορεί να αποθηκευτεί ως άχρηστο. Απλά περνάει στην ιστορία και θα μείνει για πάντα εκεί για να μας θυμίζει τις ωραίες, τις σπουδαίες, τις δύσκολες και τις ευχάριστες στιγμές, που ζήσαμε κάποια στιγμή όλοι μαζί, μέσα στη μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη. Θα λειτουργεί για πάντοτε σαν μια πολύτιμη φωτογραφία, που θα βλέπουμε με χαρά, αναγνωρίζοντας τα χαμόγελα και τα βλέμματα των φίλων, με τους οποίους ο καθένας μας αγωνίστηκε μαζί….», Αντώνης Σαμαράς, στην παρουσίαση του νέου σήματος της Ν.Δ.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές και κατανοητό, ότι η αλλαγή στο σήμα είναι απλά ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ… Δεν υπάρχει καμία σχετική απόφαση του 8ου Συνεδρίου, για αλλαγή συμβόλων.
 
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη