31 Ιαν 2011

Ανακοίνωση της ΧΑΝΘ για το συνέδριο στελεχών της.

Λάβαμε και αναρτούμε την ανακοίνωση της ΧΑΝΘ, που έχει ως εξής:
Συμπληρώνοντας 10 χρόνια από την προηγούμενη συνάντηση των ανθρώπων της ΧΑΝΘ, διοργανώνουμε το Συνέδριο της με θέμα
την αναζήτηση νέων δυνατοτήτων και προοπτικών ανάπτυξης της ΧΑΝΘ και τον προσδιορισμό των στόχων της για την επόμενη δεκαετία με βάση τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε ως νεανικό κίνημα εθελοντών.
Οι διαφορετικές συνθήκες / προκλήσεις της εποχής μας δίνουν το έναυσμα / το κίνητρο για νέες ιδέες, νέους προβληματισμούς, καινούρια σχέδια και τρόπους δράσης των ανθρώπων μας. Ως κοινωνική οργάνωση, αντιλαμβανόμαστε τα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα και επαναπροσδιορίζουμε τη δράση μας. Αλλάζουμε δημιουργικά, προτείνοντας τρόπους, παρεμβαίνοντας με ενέργειες, δουλεύοντας σε δράσεις για το κοινό καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας, αλλά και για τους συνανθρώπους μας εκτός των ελληνικών συνόρων, ενισχύοντας έτσι τον διεθνή χαρακτήρα της οργάνωσης. Ως κοινωνική οργάνωση νέων με ιστορία και αξίες, στηριζόμαστε στο παρελθόν μας και εξελισσόμαστε για το μέλλον.
Ονειρευόμαστε, προτείνουμε, σχεδιάζουμε τη ΧΑΝΘ τη δική μας, τη ΧΑΝΘ των παιδιών μας.
Το Συνέδριο της ΧΑΝΘ απευθύνεται σε μέλη, φίλους, επαγγελματικά της στελέχη, σε όλους όσοι εμπλέκονται και συμμετέχουν στα δρώμενα της οργάνωσης, σε όλους όσοι θέλουν να συνδράμουν με γνώμη – πρόταση - βούληση και την εμπειρία τους στο σχεδιασμό του μέλλοντος της.
Προχωράμε μπροστά … μαζί εθελοντές, επαγγελματικά στελέχη, συνεργάτες, μέλη.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή σε ένα διήμερο συζήτησης για αυτό που επιλέγουμε να είναι τρόπος ζωής για μια ζωή!
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ymca.gr/menu_files/d0_infcon.pdf
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη